Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ Σ.Ο.Α.Α -ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ



Ο αγώνας ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλά οργανωμένος  όπως κάθε φορά που φιλοξενούμε ξένους συναθλητές στους αγώνες της χώρας μας.
Παρατηρήσαμε ότι η εικόνα του τερματισμού ήταν φτωχική και θα μπορούσε να γίνει πιο ενδιαφέρουσα ακόμα και χωρίς την ¨ακριβή¨ ράμπα τερματισμού.
¨Ένα πρόβλημα (καθυστέρηση μίας ώρας)παρουσιάστηκε στην έκδοση  των αποτελεσμάτων  για τον  αγώνα του Ελληνικού κυπέλλου Χώματος.
Σοβαρό θέμα ασφαλείας που θα μπορούσε να έχει πολύ επικίνδυνες συνέπειες παρουσιάστηκε όταν βρέθηκε  αυτοκίνητο κινούμενο ανάποδα στην φορά του αγώνα μπροστά στους συναθλητές Π.Χατζητσοπάνη, Ν.Πετρόπουλο  στην ειδική διαδρομή Τιθορέα.
Η ειδική αυτή έχει πολλές διασταυρώσεις και σπίτια ,έτσι είναι πολύ δύσκολη ή φύλαξη της, πρόβλημα που είχε συζητηθεί και πριν τον αγώνα και δυστυχώς επαληθεύθηκε. Παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες φύλαξης της διαδρομής από την οργάνωση  όπως φαίνεται και από το road book του αγώνα τέτοιου είδους διαδρομές  πρέπει να αποφεύγονται και εκεί εντοπίζεται  η ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν στην σχεδίαση και επιλογή των διαδρομών του αγώνα. Ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του ενδιάμεσου που έβγαλε το αυτοκίνητο εκτός διαδρομής 50μ μετά το συμβάν
Προτείνουμε στους οργανωτές όπου κλείνουν τους παράδρομους σε μια ειδική διαδρομή, επειδή δύσκολα θα σεβαστεί κάποιος μια κορδέλα που του κλείνει τον δρόμο  να υπάρχει μια  αφίσα τουλάχιστον Α3 μεγέθους προειδοποίησης   που θα αναφέρει  τα ωράρια κλεισίματος του δρόμου με λογότυπα της Αστυνομίας , του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  και την ενδειξη Κίνδυνος με μεγάλα γράμματα.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)