Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ......



Στην "10η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ", θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες με τους μνηστήρες για τις πρώτες θέσεις να δηλώνουν το παρών στη μάχη. Όλα τα γνωστά ονόματα θα συμμετάσχουν στην καλύτερη Ανάβαση του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διήμερο 10 και 11 Νοεμβρίου 2012 στην περιοχή της Αιγείρας.
Τα δοκιμαστικά του Σαββάτου θα αρχίσουν στις 11:00 ενώ ο αγώνας την Κυριακή στις 09:30 με τον δρόμο να κλείνει για τους θεατές στις 09:00 καθώς 2500 θέσεις στάθμευσης τους περιμένουν δίπλα στην διαδρομή. 
Η θέα του Κορινθιακού κόλπου είναι εκπληκτική, καθώς και  ο αρχαιολογικός χώρος τέλος της διαδρομής προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για ένα ιδανικό Σαββατοκύριακο.
Η οργανωτική επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ μαζί με την FORD LAZANAS, τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ Super Markets την SEAJETS το MOBILE CORNER την WILIAMS Transport  και τους Χορηγούς Επικοινωνίας, LEPANTO Τηλεόραση - ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας - 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - Η ΓΝΩΜΗ - MAX FM - SFERA 96,6 - LOVE RADIO 102,7 - DERTI 105,7 - DETE.GR - MARKASPORT.GR - POLITEIA FM 89,1 - PATRASEVENTS.GR - 6THGEAR.GR - PERITROXON.GR  -  DRIVERSNEWS.GR σας προσκαλούν να περάσουμε μαζί ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με φοβερό συναγωνισμό και θέαμα.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη. Η Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛ.Μ.Π.Α. πιστεύει ότι θα καταφέρει για μια ακόμη φορά, προσφέροντας ένα διαφορετικό αγώνα υψηλού επιπέδου.
Στον αγώνα θα συμμετέχουν αυτοκίνητα των κατηγοριών: ΟΜΑΔΩΝ Ν,Α, Ε FORMULA SALOON και  ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 - 10 - 2012
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ               ΩΡΑ          16:00 – 18:00
(προαιρετικά)               

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 – 10 –2012
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ               ΩΡΑ            08:00 – 10:00
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ     ΩΡΑ                        10:30
ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ     ΩΡΑ                       11:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 – 10 – 2012
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ                               ΩΡΑ                        09:30


ΑΠΟΝΟΜΕΣ                                       ΩΡΑ                        14:30

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)