Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ο Ράλλυ Σπριντ Καμένων ΒούρλωνΗ Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) μετά την τροποποίηση του αγωνιστικού ημερολογίου και την  αλλαγή ημερομηνίας του Ιστορικού Ακρόπολις λόγω των εκλογών, διοργανώνει το 2ο Ράλλυ Σπρίντ Καμένων Βούρλων το Σαββατοκύριακο    01-02 Σεπτεμβρίου 2012. 
Στο πλευρό της λέσχης σε ρόλο συνδιοργανωτή είναι ο Δήμος Μώλου - Αγ.Κωνσταντίνου με έδρα τα Καμένα Βούρλα όπου και θα “χτυπάει η καρδιά” του Ράλλυ Σπρίντ για το αγωνιστικό διήμερο, και τα “STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, “4ΤΡΟΧΟΙ”, “ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ”, “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ”, “ΛΑΜΙΑ FM-1”, “PALMOS 95,0”, “ΝOVA FM 92,1”,www.lamiareport.gr”, “www.lay-out.gr”, “www.xwmatinos.gr”, “www.karosimaia.gr”, “www.off-road.gr”,να έχουν αναλάβει την επικοινωνία από τη θέση του χορηγού.
Ο αγώνας που προσμετρά, τόσο  στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ Σπρίντ (4ος από τους 5 γύρους), όσο και στο Επαθλο Κεντρικής Ελλάδος (1ος από τους 3 γύρους), περιλαμβάνει δύο χωμάτινα σκέλη των 15.16 χλμ. με αφετηρία 1ου σκέλους την Κυριακή 02/09/2012 και ώρα 10:00’, της  πασίγνωστης τεχνικής “Ακροπολικής” διαδρομής Ρεγκινίου - Καρυάς, που για την περίπτωση γίνεται πιο “κοντή” κατά 3.64 χλμ. από την πλευρά της αφετηρίας.
Η εμπειρία και το κέφι της ΑΛΑΛ υπόσχονται μεγάλη οδηγική απόλαυση στους αγωνιζόμενους και πλούσιο θέαμα για τους θεατές – πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.
Η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μπορεί να γίνει με fax στο 22310 37722 από την Δευτέρα 13 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 και ώρα 21.00΄, ή ηλεκτρονικά στο e-mail της Λέσχης info@alal.gr
Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής καθώς και επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να πάρετε από την ΑΛΑ Λαμίας (τηλ: 22310 27700 – 6977 959322) καθώς και από την ιστοσελίδα της  Λέσχης  www.alal.gr.
“Μείνετε συντονισμένοι” για νεώτερες πληροφορίες και αναλυτικότερες λεπτομέρειες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με Ελληνικό άρωμα ...

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του το Πρωτάθλημα Tour European Rally (TER) περιλαμβάνει αγώνα στην Ελλάδα. Το 41o Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο τέταρτος γύρος αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει αγκαλιάσει μερικούς από τους πιο ονομαστούς αγώνες της Ευρώπης με αίγλη και ιστορία. Εκτός από τον αγώνα της Φθιώτιδας, στο Tour European Rally περιλαμβάνονται φέτος ένας από τους θεμέλιους λίθους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Rally Antibes, το επίσης ονομαστό, χωμάτινο, Rally Azores, αλλά και τα νέα και ανερχόμενα Ράλλυ Λισαβώνας στην Πορτογαλία, Rally Sierra Morena στην Ισπανία και Rally Terra Sarda στη Σαρδηνία. Στο Tour European Rally μετέχουν καταξιωμένοι οδηγοί με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πολυνίκης του θεσμού με δύο πρωταθλήματα είναι ο Πρωταθλητής Ιταλίας και Ευρώπης Giandomenico Basso, ενώ πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Hayden Paddon, o Πρωταθλητής Βρετανίας Osian Pryce κι ο Πρωταθλητής JWRC Simone Tempestini.

Alfa Romeo Junior Veloce ...

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 CV και την ροπή στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior που εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground. Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με

Λίγο πριν το GO ...

Η εκκίνηση του διεθνούς Ράλλυ Φθιώτιδος απέχει μόλις 10 ημέρες! Ο αγώνας, που φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια ζωής, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο καλεντάρι του Tour European Rally (TER) και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η προσωρινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει και αγωνιζόμενους από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ιδιαίτερη λάμψη στον αγώνα, ο οποίος εκτός από το TER και το TER Historic, προσμετράει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Παράλληλα, αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), τον δεύτερο γύρο του  Κυπέλλου  αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2). Ο αγώνας είναι διήμερος και αποτελείται από 138 αγωνιστικά χιλιόμετρα, έτοιμα να προσφέρουν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε συμμετέχοντες και θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίο