Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

18ο rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ



Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας μετά από έγκριση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ, διοργανώνει το 18ο rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ, στις 21 - 22 Απριλίου 2012 στο νομό Ημαθίας. Ο Αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις:
Α. Του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα (Δ.Α.Κ) και των παραρτημάτων του
Β. Του Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (Ε.Α.Κ) και των παραρτημάτων του.
Γ. Της προκήρυξης Πρωταθλημάτων της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ καθώς και των εγκυκλίων της
Δ. Του Γενικού Κανονισμού και των παραρτημάτων του
Ε. Του Ειδικού Κανονισμού του Οργανωτή και των παραρτημάτων του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Λήξη εγγραφών συμμετοχής: Τετάρτη 11 Απριλίου 2012 ώρα 22:00
Διανομή βιβλίου Διαδρομής: Πέμπτη 12 Απριλίου 2012
Έναρξη Αναγνωρίσεων: Πέμπτη 12 Απριλίου 2012
Λήξη Αναγνωρίσεων: Σάββατο 21 Απριλίου 2012, μέχρι την δύση του ήλιου.
Δημοσίευση πίνακα συμμετεχόντων: Πέμπτη 12 Απριλίου 2012
Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος: Σάββατο 21 Απριλίου 2012, από 15:00 έως 17:30.
Ενημέρωση Αγωνιζομένων: Σάββατο 21 Απριλίου 2012, ώρα 18:00 (η τοποθεσία θα ανακοινωθεί)
Εορταστική Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 21 Απριλίου 2012 ώρα 21:00 στην Πλατεία Ελιάς
Τερματισμός πρώτου αυτοκινήτου: Κυριακή 22 Απριλίου 2012 ώρα 16:32
Δημοσίευση τελικών αποτελεσμάτων και Απονομή επάθλων    Κυριακή 22 Απριλίου 2012, ώρα 18:00 στον χώρο τερματισμού (Πλατεία Ελιάς).
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στα γραφεία της Λ.Α. Βέροιας (Φιλίππου 25, γρ. 10 στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς) καθημερινά από τις 19:30 έως και τις 23:00, μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2012. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η γραμματεία θα στεγάζεται στην αίθουσα «ΡΩΞΑΝΗ» του ξενοδοχείου «Αίγες Μέλαθρον».
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.

Άμεση είναι η αντίδραση της Λέσχης Αυτοκινήτου Βεροίας στο θέμα που δημιουργήθηκε και αφορά τις διαφοροποιήσεις  των παραβόλων συμμετοχής σε σχέση με το 2011. Το κάλεσμα του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. για αποχή των αγωνιζομένων από τους αγώνες ραλλύ, μπορεί να φαντάζει δίκαιο με την πρώτη ματιά, αποτελεί όμως αδιέξοδο καθώς δεν ωφελεί ουσιαστικά κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς  ο μόνος ζημιωμένος την δεδομένη στιγμή είναι η Λ.Α.Β., η οποία καλείται  να διοργανώσει το 18ο Ράλλυ Φίλιππος κάτω από τις πλέον δυσμενής συνθήκες. 
Έτσι αμετάκλητη θέση της Λ.Α.Β., είναι πως στους δύσκολους, όχι μόνο οικονομικά, καιρούς που διανύουμε το σύνθημα πρέπει και μπορεί να είναι μόνο ένα:
«Όλοι μαζί θα μπορέσουμε» καθώς το απόλυτο ζητούμενο για την Λέσχη Αυτοκινήτου Βεροίας είναι η σύνθεση και όχι ο διχασμός.  Έτσι πάρθηκε άμεσα μια γενναία απόφαση, η οποία διαφοροποιεί την θέση της από την αλλαγή στο κόστος  του παράβολου συμμετοχής.  Το Δ.Σ. κατανοώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγωνιζόμενοι προσπαθεί να «εξομαλύνει» την χρηματική  διαφορά, προσφέροντας πριμ εκκίνησης ανάλογα με τον αριθμό των πληρωμάτων που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Έτσι τα παράβολα συμμετοχής μπορούν να διαμορφωθούν ως εξής:
Συμμετοχές   Πριμ   Έως 1600 κ.εκ.         1600 κ.εκ. και άνω
Έως 24           0 €       320 €  400 €
Από 25 έως 29        30 €    290 €  370 €
Από 30 έως 35        50 €    270 €  350 €
Από 36 έως 39        70 €    250 €  330 €
Από 40 και πάνω   90 €    230 €  310 €
Προϋπόθεση για να ισχύσουν τα παραπάνω είναι η κατάθεση του παραβόλου ασφάλισης με την δήλωση συμμετοχής και η επικύρωση της συμμετοχής στον Διοικητικό - Τεχνικό Έλεγχο.
Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους αγωνιζόμενους να λάβουν μέρος στο 18ο Ράλι ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2012, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή τους στην προσπάθεια της Λέσχης μας και ανοίγοντας τον δρόμο προς τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.
Το άθλημα θα σωθεί μόνο με πράξεις και προσπάθειες και όχι με αποχή !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

BAJA GREECE 2024 ...

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων των αγώνων Cross Country Rally θα πραγματοποιηθεί το BAJA GREECE - FIA WORLD BAJA CUP από 22 έως 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Ένας αγώνας που μέσα από σκληρή δουλειά δέκα και πλέον χρόνων, έχει κερδίσει την αναγνώριση στο εξωτερικό. Τόσο η άρτια διοργάνωση των προηγούμενων ετών, όσο και οι διαδρομές στα μοναδικά βουνά της Καστοριάς και της Φλώρινας, αποτελούν πόλο έλξης για ομάδες από την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήδη, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο δύο φορές νικητής του FIA Παγκόσμιου Κυπέλλου, Σαουδάραβας οδηγός Yazeed Al-Rajhi, με μόνο στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού επάθλου. Έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού εξασφάλισε τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Γερμανό συνοδηγό του Timo Gottschalk, η συμμετοχή τους στο BAJA GREECE αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.                             Από τα Καλάβρυτα στο διεθνές καλεντάρι τ