Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



Προς:  ΟΜΑΕ-ΕΠΑ

Κοιν  : Σ.Ο.Α.Α., Μ.Μ.Ε.

Οι παρακάτω υπογράφοντες ενεργοί οδηγοί αγώνων διαμαρτυρόμαστε για τους αγώνες του 2012 και επιφυλασσόμαστε για τις μελλοντικές αντιδράσεις μας.
Θεωρούμε άδικη και αναίτια την απουσία της ανάβασης Αχλαδόκαμπου από το πρωτάθλημα ,έναν αγώνα υψηλού επιπέδου που κατά γενική ομολογία είναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος άψογα οργανωμένος ενώ έχει 100+ συμμετοχές την τελευταία διετία με την νέα του μορφή αλλά και παλαιότερα, ενώ ταυτόχρονα άλλη Περιφέρεια παίρνει τρεις πρωταθληματικούς αγώνες και άλλος Νομός παίρνει σκανδαλωδώς δύο πρωταθληματικούς αγώνες ,με τον έναν ειδικά να έχει προξενήσει πολλά προβλήματα στους συναθλητές μας και γι αυτό εξέλειπε από το πρωτάθλημα.
Εξαιρετικά προβληματικές θεωρούμε και τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος ταχύτητας με τον πρώτο 17/2 πολύ νωρίς, τον δεύτερο 25/3 εθνική εορτή, και τον τρίτο Οκτώβρη !!!
Ποιος θα πάρει στα σοβαρά και θα επενδύσει σε αυτό το πρωτάθλημα ;;;
Με αυτό τον τρόπο καταδικάζετε το πρωτάθλημα Ταχύτητας την εποχή που κάτι είχε αρχίσει να γίνεται, 30 συμμετοχές ο πρώτος αγώνας του 2011, 65 ο τελευταίος,
Η περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει φυτώριο νέων οδηγών με σημαντικά μεγαλύτερα ποσοστά από όλες τις περιοχές της χώρας, αναπτύσει και στηρίζει τα πρωτάθληματα Ταχύτητας και Αναβάσεων με πολλές χορηγίες, ενώ πολλοί οδηγοί της περιοχής ακολουθούν τα Πρωταθλήματα αυτά με πλήρες πρόγραμμα.
Θεωρώντας ότι αυτές οι αποφάσεις απαξιώνουν τις προσπάθειες μας για την  εξέλιξη και βελτίωση του σπορ σας καλούμε έστω και τώρα να τις ανακαλέσετε επαναφέροντας την Ανάβαση του Αχλαδόκαμπου στο πρωτάθλημα και αλλάζοντας προς το καλύτερο τις ημερομηνίες των Αγώνων ταχύτητας.

Με τιμή οι: 
  1. ΔΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
  2. ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
  3. ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΡΥΦΩΝ
  4. ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
  5. ΜΗΤΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  6. ΚΟΚΟΣΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  7. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  8. ΡΟΙΝΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  9. ΜΟΥΓΙΟΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ
  10. ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  11. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  12. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  13. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  14. ΒΡΕΤΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  15. ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  16. ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  17. ΚΑΛΚΟΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  18. DOBERMAN ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
  19. ΓΚΑΣΤΟΝ
  20. ΓΚΑΣΤΟΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
  21. ΒΟΥΝΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
  22. ΧΟΧΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  23. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ-ΚΑΝΕΛΟΣ
  24. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΔΟΡΟΣ
  25. ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  26. ΚΑΡΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  27. ΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  28. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  29. ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  30. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  31. ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  32. ΤΣΟΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  33. ΧΟΝΔΡΟΥ ΘΕΩΔΟΡΑ
  34. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  35. ΔΟΥΛΑΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  36. ΣΗΨΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  37. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  38. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
  39. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  40. ΚΑΚΑΡΕΑΣ ΝΙΚΟΣ
  41. ΚΑΚΑΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
  42. ΧΑΝΤΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  43. ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  44. ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  45. ΣΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  46. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
  47. ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  48. ΝΑΣΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
  49. ΦΑΡΜΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  50. ΜΙΝΤΕΡ ΔΕΔΕΓΚΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
  51. ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  52. ΧΑΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  53. ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  54. ΜΑΡΝΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  55. ΝΙΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
  56. ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  57. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
  58. ΚΟΣΥΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  59. ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  60. ΝΤΕΒΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  61. ΚΙΝΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  62. ΝΤΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  63. ΜΠΟΥΚΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  64. ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  65. ΨΙΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  66. ΠΑΠΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  67. ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  68. ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
  69. ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  70. ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  71. ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  72. ΡΟΚΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  73. ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  74. ΤΣΟΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΚΗΣ
  75. ΣΑΛΠΕΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  76. ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
  77. ΞΗΝΤΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  78. ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  79. ΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  80. ΚΑΛΑΙΤΖΙΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ
  81. ΛΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  82. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  83. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  84. ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  85. ΝΤΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  86. ΝΤΕΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  87. ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  88. ΚΡΕΤΣΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  89. ΚΡΕΤΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  90. ΣΙΜΑΤΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
  91. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
  92. ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  93. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
  94. ΔΕΔΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  95. ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
  96. CHOKOS
  97. ΔΙΓΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  98. ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  99. ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  100. ΤΖΕΚΟΣ                                                                                                                                                                 Την επιστολή διαμαρτυρίας αυτή στηρίζει και προσυπογράφει το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)