Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FORD SERVICE 5+


Το Τμήμα Υπηρεσιών Μετά την Πώληση της Ford Motor Ελλάς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Ford, στοχεύοντας πάντοτε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών Ford, φροντίζουν ώστε η συντήρηση του αυτοκινήτου να γίνεται όχι μόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και με τον πιο οικονομικό.
Έτσι, σε όλους τους ιδιοκτήτες Ford από το 2005 και νωρίτερα προσφέρεται το πρόγραμμα 5+ και όλοι οι πελάτες απολαμβάνουν προνόμια για το ετήσιο service του αυτοκινήτου τους με ειδικές προνομιακές τιμές.
Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford προσφέρει στους πελάτες το ετήσιο service του αυτοκινήτου τους σε απίστευτα προνομιακή τιμή έως 99€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.
Οι πελάτες αυτοκινήτων Ford  με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας 31/12/2005 ή προηγούμενων ετών μπορούν να καλέσουν τώρα στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Ford στο 210 98 92 982, για όλη την Ελλάδα, ή στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford και να κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 15/12/2010 για να απολαύσουν αυθεντική εξυπηρέτηση και φροντίδα Ford, με τα παρακάτω πλεονεκτήματα:
Συντήρηση βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή
Γνήσια ανταλλακτικά Ford
Επιστροφή χρημάτων στην επόμενη επίσκεψη μέσω Ford Next
"Γιατί, το να είσαι κάτοχος Ford είναι προνόμιο και το Τμήμα Υπηρεσιών Μετά την Πώληση της Ford Motor Ελλάς φροντίζει  ώστε να το επαληθεύουν οι πελάτες κάθε φορά που επισκέπτονται το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Ford", δήλωσε ο κ. Νίκος Νοταράς, Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών Μετά την Πώληση της Ford Motor Ελλάς.
Οι πελάτες μπορούν να  ενημερωθούν  λεπτομερώς για την τιμή service του οχήματός τους στη σελίδα πρόσβασης για το κοινό www.etis.ford.com όπου εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι εργασίες και τα ανταλλακτικά που χρειάζονται αντικατάσταση, βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή, σε κάθε service, ανάλογα με τα χιλιόμετρα ή την ηλικία του οχήματος (όποιο έρθει πρώτο).
Δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή η συντήρηση παρατεταμένης περιόδου. Σημειώστε, πως ακόμα και οι τιμές των service που εμπίπτουν σε εξαιρέσεις, είναι εξίσου προνομιακές σε σχέση με τις αρχικές τιμές προ της προσφοράς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...