8/11/10

Η Aston Martin Athens άνοιξε τις πύλες της στην Ελλάδα !

Η Aston Martin Athens άνοιξε τις πύλες της, στη μεγαλύτερη και πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Ελλάδας, στα πλαίσια του επεκτεινόμενου παγκόσμιου δικτύου της βρετανικής μάρκας. Ο συνεργάτης της Aston Martin στην Αθήνα είναι η PBS Motion S.A. Ο Michael van der Sande, Επικεφαλής Εμπορικός Διευθυντής της Aston Martin, δήλωσε ότι: "Παραμένουμε επικεντρωμένοι στο πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου παγκόσμιων αντιπροσωπειών της Aston Martin.
Η επέκταση αυτή καθιστά τη μάρκα της Aston Martin πιο προσιτή σε περισσότερους ανθρώπους. Η μοναδική φήμη των Ελλήνων ότι εκτιμούν την κλασική κληρονομιά τους ενώ βιώνουν την μοντέρνα εποχή, όπως έμπρακτα αποτυπώνεται στην Αθήνα, καθιστούν την αγορά αυτή βασική και κοινωνό του ήθους που εκπροσωπεί η Aston Martin. Η δημιουργία αυτής της νέας αποκλειστικής μονάδας Aston Martin στην Ελληνική πρωτεύουσα, με τους νέους συνεργάτες μας, τη PBS Motion S.A (Μέλος του ομίλου Π & Ρ Δάβαρη), οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετική φήμη και μοναδική εμπειρία στην Ελληνική αγορά, προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για εμάς να αναπτύξουμε τη μάρκα της Aston Martin στη χώρα."
"Βλέπουμε ότι τόσο η μάρκα όσο και τα προϊόντα της Aston Martin εκτιμώνται ιδιαιτέρως ως σπορ αυτοκίνητα στην αγορά μας, καθώς οι αγοραστές εξέφραζαν πάντοτε έντονο ενδιαφέρον", ανάφερε ο Κώστας Ασπρογέρακας, Γενικός Διευθυντής της Aston Martin Athens. "Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και πρόθυμοι να φέρουμε τους νέους μας πελάτες πιο κοντά στη δύναμη, την ομορφιά και την ψυχή που συνθέτουν τον πυρήνα μιας γνήσιας Aston Martin".
Η κάθετη έκθεση της Aston Martin βρίσκεται σε έναν αποκλειστικό χώρο έκτασης 860 τ.μ., στη Λεωφόρο Αθηνών στο Αιγάλεω. Διαθέτει μία εξειδικευμένη μονάδα πλήρους σέρβις στον ίδιο χώρο, που περιλαμβάνει μοναδικές λειτουργίες συνεργείου όπως, για παράδειγμα, την επιλογή περιποίησης αμαξώματος και φανοποιείας. Επιπροσθέτως μία διαθέτει μία πλήρη σειρά γνήσιων accessories. Η πρότυπη αυτή έκθεση, τηρεί τα διεθνή σχεδιαστικά στοιχεία, που διαχρονικά ταυτίζονται με την κομψότητα της βρετανικής κατασκευάστριας αυτοκινήτων ανά τον κόσμο. Η πλήρης σειρά των μοντέλων - η V8 Vantage, η DB9, η V12 Vantage και η DBS – θα εκτίθενται στο κατάστημα μαζί με το πιο κομψό τετράθυρο σπορ αυτοκίνητο του κόσμου, τη Rapide, καθώς και με όλη την μοναδική σειρά gadgets και ένδυσης The Collection.