Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

14ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ PIC-NIC ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΠΑ



Το 14ο Χειμερινό Πικ – Νικ διοργανώνει φέτος η ΦΙΛΠΑ από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου. Προορισμός η γραφική Βυτίνα, που εδώ και χρόνια κρατά τα πρωτεία στην τουριστική κίνηση της Αρκαδίας. Σκοπός του ΠΙΚ-ΝΙΚ είναι η περιήγηση σε εκδρομικούς προορισμούς με όσο το δυνατόν παλαιότερα αυτοκίνητα, συγκεκριμένα, αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί μέχρι και το 1960. 
Τα συλλεκτικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν το πρωί της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ. από τα Β. Προάστια και συγκεκριμένα από τη Πλατεία της Πολιτείας. Θα διανύσουν 200 χλμ. περνώντας από τη Νεμέα όπου και θα γίνει ανασυγκρότηση, τα χωριά Σκοτεινή, Κανδήλα, Λεβίδι και Βλαχερνά. Τα πληρώματα, όπως και πέρσι, θα διανυκτερεύσουν στο καινούργιο συγκρότημα “SELENI SUITES”.
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Αρχοντική και ωραία Βυτίνα, που χαρακτηρίζεται και ως το σμαράγδι του Μαίναλου, με περιπάτους στα γραφικά στενά με τα πετρόχτιστα σπίτια, στην ζωντανή πλατεία της με την παλιά εκκλησία, στα δεντροσκέπαστα δρομάκια της.
Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου τα πληρώματα αναχωρήσουν για Αθήνα ακολουθώντας διαδρομή της αρεσκείας τους.
Χορηγοί Επικοινωνίας: “Auto Moto Extra” , EXTRA3 Channel - Ραδιοφωνικός Σταθμός «Αθήνα 9.84».
Πληροφορίες παρέχονται από την διοργανώτρια λέσχη ΦΙΛΠΑ, οδός Πίνδου 92 Παπάγου, τηλ. 210 65 34 700., φαξ 210 6533420, email info@philpa.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...