7/10/10

Το Αlfisti.gr διοργανώνει Track Day για τα "100 Χρόνια Alfa Romeo"


Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου μέχρι να δύσει ο ήλιος. Το καθιερωμένο Track Day των Alfisti σε "ζεστή" ατμόσφαιρα, όσο το φως του ηλίου το επιτρέπει. Επίδειξη αγωνιστικών Alfa Romeo από τα 60's έως και σήμερα. Παρουσίαση και συνοδήγηση στην πίστα. Βετεράνοι και εν ενεργεία αγωνιζόμενοι και μηχανικοί θα είναι παρόντες. Απονομή αναμνηστικών πλακετών σε τιμούμενα πρόσωπα της αγωνιστικής (και όχι μόνο) ιστορίας της Alfa Romeo στην Ελλάδα. Θα συμμετέχουν «συγγενικά» Ιταλικά αυτοκίνητα (Ferrari, Mazerati, Lancia, FIAT κ.α.).
Δημοσιογράφοι, επαγγελματίες φωτογράφοι και ΜΜΕ θα είναι μαζί μας. Tο φορτηγό της Bilstein θα βρίσκεται στον χώρο ευγενική προσφορά του πρωταθλητή με Lancia Ηλία Αθανασίου. Ο Παζαρόπουλος παρέχει όλη την νέα γκάμα Alfa Romeo, Abarth, Lancia για παρουσίαση και συνοδήγηση στην πίστα.
Η Γιορτή θα συνεχιστεί την επόμενη μέρα, με την συνάντηση φίλων της Alfa Romeo στις 10 Οκτωβρίου 2010. Με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων της Alfa Romeo, ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo με τη συμμετοχή του alfisti.gr. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Fiat Group Automobiles Hellas.