Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΙΤΙΤΣΑ-ΠΛΑΤΑΝΙ 2010-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ
ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΑΟΠ με την υποστήριξη των πρατηρίων καυσίμων
ΘΩΜΑΣ
Όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ 2010 που διοργανώνει ο ΑΟΠ το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 στο δρόμο από ΠΛΑΤΑΝΙ προς ΠΙΤΙΤΣΑ του ΔΗΜΟΥ ΡΙΟΥ.
Η διαδρομή αφού έγιναν κάποιες παρεμβάσεις- βελτιώσεις με την αμέριστη βοήθεια της Νομαρχίας και του Κου Νομάρχη Κου Κατσικόπουλου, είναι έτοιμη να δεχτεί τον 7ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 
Η διαδρομή αυξάνεται μία στροφή (400μ περίπου) επανέρχεται δηλ. στη μορφή της αρχικής της σχεδίασης που είχε γίνει το 1973.
Ενενήντα οκτώ (98) συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ,θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους για μια ακόμη φορά τον ΑΟΠ που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια.
Συμμετέχουν όλα τα γνωστά ονόματα που διεκδικούν τα πρωταθλήματα Αναβάσεων Ελλάδος και αναμένονται συγκλονιστικές μονομαχίες ανάμεσα στους διεκδικητές των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών.
Οι επίσημες δοκιμές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ώρα 11.00 και
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ώρα 10.00.
Προσβάσεις θεατών θα βρείτε στο www.aop.gr ενώ η μεταφορά στην διαδρομή την Κυριακή θα γίνει όπως κάθε χρόνο με λεωφορεία που θα διαθέσει ο ΑΟΠ .
Παρακαλούνται οι φίλοι θεατές να υπακούουν στις υποδείξεις της Αστυνομίας και
των αρμοδίων Κριτών για την ασφάλεια τους και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
ΜΑΓΓΕΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΒΑΣ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΡΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΕΚΑΣ  ΚΩΝ/.ΝΟΣ
ΠΑΡΡΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΑΜΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΕΝΕΣΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ  ΣΠΥΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΠΕΠΑΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΡΕΤΣΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΜΠΟΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΑΡΗΣ
ΝΤΕΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΥΡΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΠΑΤΣΟΥΡΕΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΟΡΑΚΑΣ  ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΟΡΙΤΣΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ
ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΙΦΛΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΑΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΡΕΘΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΛΑΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΤΟΦΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
BΟΡΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΤΖΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Θ
ΒΕΛΛΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΑΓΑΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓ.
ΛΑΖΑΝΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡ
ΦΩΤΕΙΝΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΕΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΠΕΤΤΑ-ΖOΡΜΠΑΛΑ ΑΘΗΝΑ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΙΧΑΛ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝ
ΣΙΜΩΝΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΡΟΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛ.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΡΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΜΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ ΑΘΑΝ
ΝΤEΡΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜ
ΔΟΡΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΡΕΤΣΟΣ ΚΩΝ/ ΝΟΣ
ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡ
ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ΑΝΔΡ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΔΕΛΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΛΚΟΥΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΡΟΒΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΛΕΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΥΡΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΑΓΓΛΟΥΠΑΣ ΝΙΚ
ΚΩΝΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με Ελληνικό άρωμα ...

Για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία του το Πρωτάθλημα Tour European Rally (TER) περιλαμβάνει αγώνα στην Ελλάδα. Το 41o Ράλλυ Φθιώτιδος είναι ο τέταρτος γύρος αυτού του διεθνούς πρωταθλήματος που δημιουργήθηκε το 2016 και έχει αγκαλιάσει μερικούς από τους πιο ονομαστούς αγώνες της Ευρώπης με αίγλη και ιστορία. Εκτός από τον αγώνα της Φθιώτιδας, στο Tour European Rally περιλαμβάνονται φέτος ένας από τους θεμέλιους λίθους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Rally Antibes, το επίσης ονομαστό, χωμάτινο, Rally Azores, αλλά και τα νέα και ανερχόμενα Ράλλυ Λισαβώνας στην Πορτογαλία, Rally Sierra Morena στην Ισπανία και Rally Terra Sarda στη Σαρδηνία. Στο Tour European Rally μετέχουν καταξιωμένοι οδηγοί με διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Πολυνίκης του θεσμού με δύο πρωταθλήματα είναι ο Πρωταθλητής Ιταλίας και Ευρώπης Giandomenico Basso, ενώ πρωταθλητές έχουν αναδειχθεί και ο Πρωταθλητής Ευρώπης Hayden Paddon, o Πρωταθλητής Βρετανίας Osian Pryce κι ο Πρωταθλητής JWRC Simone Tempestini.

Alfa Romeo Junior Veloce ...

Ολοκληρώνοντας τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo, οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να αυξήσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στους 280 CV και την ροπή στα 345 Nm. Η συγκεκριμένη εκδοχή του ηλεκτρικού κινητήρα έχει δεχτεί τη φροντίδα της Alfa Romeo και κάνει ντεμπούτο στην Junior που εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground. Εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανολόγοι και οδηγοί της μάρκας ρυθμίζουν με πάθος ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια θρυλικών μοντέλων όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Μεταξύ των διαδρομών του Ιταλικού οδηγικού παραδείσου είναι και η χάραξη “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο. Μάλιστα, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στη συγκεκριμένη διαδρομή, παράλληλα με

Λίγο πριν το GO ...

Η εκκίνηση του διεθνούς Ράλλυ Φθιώτιδος απέχει μόλις 10 ημέρες! Ο αγώνας, που φέτος συμπληρώνει 41 χρόνια ζωής, περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο καλεντάρι του Tour European Rally (TER) και θα διεξαχθεί με επίκεντρο την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας το τριήμερο από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου. Η προσωρινή λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει και αγωνιζόμενους από το εξωτερικό, γεγονός που θα προσδώσει ιδιαίτερη λάμψη στον αγώνα, ο οποίος εκτός από το TER και το TER Historic, προσμετράει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου, όντας ο δεύτερος γύρος του θεσμού. Παράλληλα, αποτελεί τον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2), τον δεύτερο γύρο του  Κυπέλλου  αυτοκινήτων Legends (συντελεστής 2) και τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτου Ιστορικών αυτοκινήτων (συντελεστής 2). Ο αγώνας είναι διήμερος και αποτελείται από 138 αγωνιστικά χιλιόμετρα, έτοιμα να προσφέρουν ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης σε συμμετέχοντες και θεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως η περίο