Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1oς ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ SUPER TRIAL 4X4


ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΙΚΟY ΑΓΩΝΑ SUPER TRIAL 4X4
ΛΕΣΧΗΣ 4x4 ΠΑΤΡΑΣ 16/10/10  ΘΕΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ  ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΧΑΪΑ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ SKARTAEKATO
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΤΙΤΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ SUPER TRIAL 4X4
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 16/10/2010
ΘΕΣΗ- ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΩΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΧΑΪΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παράβολο συμμετοχής: ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ
Έναρξη συμμετοχών ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ.
Λήξη συμμετοχών " " "
Δήλωση στοιχείων 16/010/10
Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος 16/10/10
Ενημέρωση αγωνιζομένων 16/10/10
Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων 16/10/10
Εκκίνηση 5:45’ μμ
Προσωρινά αποτελέσματα Δεκαπέντε λεπτά μετά τον Τερματισμό
Απονομή Τουλάχιστον Μισή ώρα μετά την δημοσίευση των τελικών αποτελεσμάτων
Όριο συμμετοχών -
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΓΙΑΝΝΑΣ
Μέλη: ΛΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Αγωνοδίκης - Παρατηρητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΤΣΑΣ
Αλυτάρχης ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Τεχνικός Έφορος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
Υπεύθυνος Ασφαλείας ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Έφορος Κριτών ΑΛΕΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Έφορος Διαδρομών ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Γραμματεία ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ
Υπεύθυνος Τύπου/Σχέσεων ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ
Έφορος Αποτελεσμάτων ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΔΗΜ.
Ιατρός του Αγώνα ΓΡΑΨΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στα γραφεία της Λέσχης ΜΑΡΚΟΡΑ 7 ΚΑΙ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΠΑΤΡΑ από 27/09 μέχρι 15/10 (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ) και στο χώρο ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ κατά τις ημέρες του αγώνα μέχρι και την απονομή. Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη Γραμματεία του αγώνα για να παραλαμβάνουν τα δελτία πληροφοριών.
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Στη γραμματεία του αγώνα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στη γραμματεία του αγώνα
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ
― Ειδικές Δοκιμασίες – Εμπόδια: Δυο παραλληλα
― Σκέλη: 3
― Η ασφαλιστική κάλυψη και τα ποσά είναι αυτά που αναφέρονται στην Εγκύκλιο 5 του βιβλίου της χρονιάς της ΕΘΕΑ.
― Τα οχήματα πρέπει να παρουσιασθούν στον χώρο της αφετηρίας μέχρι τις (16/10/10 – ΩΡΑ 3:30’), αλλιώς ο οργανωτής μπορεί να συμπληρώσει τη θέση του οχήματος µε άλλο που θα υπάρχει στο χώρο της Γραμματείας. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται ότι το πλήρωμα δεν εμφανίσθηκε στην εκκίνηση και αποκλείεται από τον αγώνα.
― Θα απονεμηθούν κύπελλα στους 3 πρώτους.
Η σειρά εκκίνησης θα βγει με κλήρωση.
Οι αγωνιζόμενοι που δεν έχουν ετησία λισανς μπορούν να βγάλουν λισανς μιας μέρας για τον συγκεκριμένο αγώνα την ώρα του τεχνικού έλεγχου.
Όλοι οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται στην χρίση κράνους και την ώρα του αγώνα.
Σε κάθε ειδική θα υπάρχουν κριτές μηχάνημα απεγκλωβισμού και ομάδα διάσωσης.
Η Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΘ.Ε.Α να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου/συμμετέχοντα γνωρίζοντάς του τους λόγους της άρνησης της. Η απόρριψή της πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 2 ημέρες μέχρι την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά το κλείσιμο των εγγραφών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...