Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ 2ο P.I.C.K


Πυρετώδης είναι η προετοιμασία των διοργανωτών του 2ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010.
Οι συμμετοχές άνοιξαν και οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούν να δηλώσουν την αγωνιστική παρουσία τους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για το Καρτ που διοργανώνεται στον αστικό ιστό ελληνικής πόλης, «κατεβάζοντας» την αίτηση συμμετοχής από την ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr).
Οι εγγραφές ξεκίνησαν, και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 11/9/2010 (ώρα 22:00). Η δημοσίευση του πίνακα συμμετεχόντων θα γίνει την Δευτέρα 13/9/2010 στις 22:00.
Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (www.pickpatras.gr) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τον Τεχνικό Κανονισμό και το Πρόγραμμα του διημέρου.
Οι διοργανωτές έχουν δώσει φέτος ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στις συνθήκες ασφάλειας εντός και εκτός της πίστας. Προς όφελος των αγωνιζόμενων και του κοινού έχει γίνει προμήθεια και θα τοποθετηθούν τα γνωστά πλαστικά στηθαία τύπου “Jersey”. Επίσης οι διοργανωτές εξασφάλισαν και θα τοποθετήσουν υψηλής ποιότητας “kerbs”, τα οποία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της πίστας και του τρόπου οδήγησης των αγωνιζομένων.
TO ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 2o PICK 2010 ΈΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΜΙΝΙ 60
ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010. 185,00 €
ΝΕΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010 230,00 €
KF 3
ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010. 195,00 €
ΝΕΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010 255,00 €
LOUX
ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010. 195,00 €
ΝΕΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010 255,00 €
ELEVATOR
ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010. 195,00 €
ΝΕΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010 255,00 €
SUPER
ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010. 195,00 €
ΝΕΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο PICK 2010 255,00 €
Τα ελαστικά θα παραδοθούν και θα πληρωθούν στους ίδιους τους επίσημους αντιπροσώπους της κάθε κατηγορίας μετά το πέρας του ελέγχου εξακρίβωσης, οι τιμές των ελαστικών θα ανακοινωθούν με bulletin στο επίσημο site του αγώνα .
Οι οδηγοί που συμμετείχαν και στην περσινή διοργάνωση πληρώνουν λιγότερο παράβολο από τους νέους συμμετέχοντες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ