4/8/10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2010 Q.G.C !!!!


Φέτος διοργανώνουμε ένα νέο διαγωνισμό φωτογραφίας όπως και έχουμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια με θέμα τα αγαπημένα μας NISSAN.
Ετοιμάστε τις φωτογραφικές σας μηχανές και αποθανατίστε προσωπικά σας στιγμιότυπα με θέμα το αυτοκίνητο σας!!!
Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός κάθε μέλος μπορεί να συμμετέχει αποστέλλοντας στο info@QGC.gr μέχρι 3 συνολικά φωτογραφίες αναφέροντας ονοματεπώνυμο, όνομα μέλους και απαραίτητος στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση – τηλέφωνο).
Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν στο info@QGC.gr θα πρέπει να είναι στην μεγαλύτερη ανάλυση της φωτογραφίας για να μπορέσει να γίνει η εκτύπωση της.
Η εικόνα πρέπει να συνοδεύεται από μια σύντομη επεξηγηματική λεζάντα.
Στην συνεχεία ο διαγωνιζομενος θα πρέπει να δημοσιεύσει την φωτογραφία και σε αυτήν την ενότητα για να φαίνεται η συμμετοχή σε όλα τα μέλη. οι φωτογραφίες θα προσθέτονται στην ενότητα με επισύναψη και όχι με link για να μην χαθούν μετά από μερικούς μήνες.
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1/07/10 μέχρι και 31/12/10 και ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη.
Όλες οι φωτογραφίες θα αξιολογούνται από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από την συντονιστική ομάδα του club μας (των mod. δηλαδή εκείνων που θα δεν θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό), από τους gmang & paN-baL αλλά και από τους χορηγούς του διαγωνισμού.
Ο νικητής θα αναδειχθεί με ψηφοφορία της επιτροπής στην εκδήλωση κοπής της πίτας το 2011.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι όπως και πέρσι το μοντάζ απαγορεύεται και όσες φωτογραφίες θα έχουν αλλοιωθεί πέρα από μια χρωματική διόρθωση δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μεγάλη και θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2010 και ο νικητής θα ανακοινωθεί όπως και την προηγούμενη φορά στην κοπή της πίτας για το 2011
Τα δώρα θα είναι πολλά εκτός του ότι θα οι φωτογραφίες που θα επιλεχτούν θα κοσμούν την πρώτη σελίδα του site μας.
Τα δώρα αναλυτικά θα ανακοινωθούν στη συνέχεια από τους χορηγούς μας για τις 3 πρώτες φωτογραφίες του διαγωνισμού.
Επίσης σκεφτόμαστε να οργανώσουμε μια έκθεση φωτογραφίας με το υλικό που θα συγκεντρώσουμε σε χώρο που θα μας διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.
Ο διαγωνισμός ξεκινάει την 1/07/10 όπου και θα μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας
Καλή επιτυχία σε όλους !