Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2010 Q.G.C !!!!


Φέτος διοργανώνουμε ένα νέο διαγωνισμό φωτογραφίας όπως και έχουμε κάνει και τα προηγούμενα χρόνια με θέμα τα αγαπημένα μας NISSAN.
Ετοιμάστε τις φωτογραφικές σας μηχανές και αποθανατίστε προσωπικά σας στιγμιότυπα με θέμα το αυτοκίνητο σας!!!
Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός κάθε μέλος μπορεί να συμμετέχει αποστέλλοντας στο info@QGC.gr μέχρι 3 συνολικά φωτογραφίες αναφέροντας ονοματεπώνυμο, όνομα μέλους και απαραίτητος στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση – τηλέφωνο).
Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν στο info@QGC.gr θα πρέπει να είναι στην μεγαλύτερη ανάλυση της φωτογραφίας για να μπορέσει να γίνει η εκτύπωση της.
Η εικόνα πρέπει να συνοδεύεται από μια σύντομη επεξηγηματική λεζάντα.
Στην συνεχεία ο διαγωνιζομενος θα πρέπει να δημοσιεύσει την φωτογραφία και σε αυτήν την ενότητα για να φαίνεται η συμμετοχή σε όλα τα μέλη. οι φωτογραφίες θα προσθέτονται στην ενότητα με επισύναψη και όχι με link για να μην χαθούν μετά από μερικούς μήνες.
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1/07/10 μέχρι και 31/12/10 και ΔΙΚΑΙΩΜΑ συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη.
Όλες οι φωτογραφίες θα αξιολογούνται από την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από την συντονιστική ομάδα του club μας (των mod. δηλαδή εκείνων που θα δεν θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό), από τους gmang & paN-baL αλλά και από τους χορηγούς του διαγωνισμού.
Ο νικητής θα αναδειχθεί με ψηφοφορία της επιτροπής στην εκδήλωση κοπής της πίτας το 2011.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι όπως και πέρσι το μοντάζ απαγορεύεται και όσες φωτογραφίες θα έχουν αλλοιωθεί πέρα από μια χρωματική διόρθωση δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μεγάλη και θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2010 και ο νικητής θα ανακοινωθεί όπως και την προηγούμενη φορά στην κοπή της πίτας για το 2011
Τα δώρα θα είναι πολλά εκτός του ότι θα οι φωτογραφίες που θα επιλεχτούν θα κοσμούν την πρώτη σελίδα του site μας.
Τα δώρα αναλυτικά θα ανακοινωθούν στη συνέχεια από τους χορηγούς μας για τις 3 πρώτες φωτογραφίες του διαγωνισμού.
Επίσης σκεφτόμαστε να οργανώσουμε μια έκθεση φωτογραφίας με το υλικό που θα συγκεντρώσουμε σε χώρο που θα μας διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.
Ο διαγωνισμός ξεκινάει την 1/07/10 όπου και θα μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας
Καλή επιτυχία σε όλους !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

ADAC Opel Electric Rally Cup ...

Το ADAC Opel Electric Rally Cup “powered by GSe” βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη της 4ης σεζόν. 15 Corsa Rally Electric των 100 kW/136 hp θα λάβουν μέρος στη φετινή έναρξη, στις 3 και 4 Μαΐου στο ADAC Actronics Rally Sulingen (Lower Saxony). Το σύνολο των συμμετεχόντων στο πρώτο και μοναδικό στον κόσμο ηλεκτρικό κύπελλο ράλι με αυτοκίνητα μιας μάρκας, εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία και τον διεθνή χαρακτήρα του. Θα διαγωνιστούν αθλητές οκτώ διαφορετικών εθνικοτήτων. Συνολικά, δέκα νέες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων αμιγώς γυναικείων και αρκετών μικτών πληρωμάτων, φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη συναρπαστική διοργάνωση. Η Γαλλική FFSA χρησιμοποιεί και πάλι δύο Corsa Rally Electric στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης νέων ταλέντων στην ακαδημία της. Φέτος, τα αυτοκίνητα θα καταλάβουν οι Emma Chalvin/Emy Ailloud-Perraud και Alizée Pottier/Joanna Verdier. Επίσης, στο πλαίσιο της προώθησης νέων ταλέντων, η Βελγική RACB, σε συνεργασία με την Opel Belgium, παραχώρησε ένα αυτοκίνητ

BAJA GREECE 2024 ...

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων των αγώνων Cross Country Rally θα πραγματοποιηθεί το BAJA GREECE - FIA WORLD BAJA CUP από 22 έως 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Ένας αγώνας που μέσα από σκληρή δουλειά δέκα και πλέον χρόνων, έχει κερδίσει την αναγνώριση στο εξωτερικό. Τόσο η άρτια διοργάνωση των προηγούμενων ετών, όσο και οι διαδρομές στα μοναδικά βουνά της Καστοριάς και της Φλώρινας, αποτελούν πόλο έλξης για ομάδες από την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήδη, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο δύο φορές νικητής του FIA Παγκόσμιου Κυπέλλου, Σαουδάραβας οδηγός Yazeed Al-Rajhi, με μόνο στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού επάθλου. Έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού εξασφάλισε τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Γερμανό συνοδηγό του Timo Gottschalk, η συμμετοχή τους στο BAJA GREECE αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.                             Από τα Καλάβρυτα στο διεθνές καλεντάρι τ