Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Fim Enduro World Championship Σέρρες 27 - 29 Αυγούστου 2010


Για μια ακόμη φορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro θα γίνει στις Σέρρες στις 27 - 29 Αυγούστου 2010.
Ένας συναρπαστικός αγώνας, ακόμη θεαματικότερος από πέρυσι, που αναμένεται να συγκεντρώσει το αγωνιστικό ενδιαφέρον παγκοσμίως.
Φέτος, θα πραγματοποιηθούν τρεις κύκλοι, μεγαλύτεροι από πέρυσι, αλλά με 4 ειδικές σε κάθε κύκλο, αφού θα υπάρχει μια ειδική Extreme επιπλέον, σε φυσικό - δύσκολο περιβάλλον, με πολύ και συναρπαστικό θέαμα
Έτσι λοιπόν, θα υπάρχουν συνολικά 2 Extreme, 1 Enduro και 1 Motocross ειδική ανά κύκλο!
Μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας ξεκινάει την Παρασκευή, με το Supertest στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου, όπου οι οδηγοί ανά ζεύγη συναγωνίζονται παράλληλα σε μια Extreme ειδική διαδρομή!
Πριν από αυτό, οι αγωνιζόμενοι θα οδηγήσουν μια διαδρομή έως τις ειδικές διαδρομές Enduro και Extreme για αναγνώριση, επιστρέφοντας μέσα από το κέντρο της πόλης των Σερρών, διαφημίζοντας το άθλημα του Enduro με τον καλύτερο τρόπο!
Σας περιμένουμε όλους!
Για τις ελληνικές συμμετοχές το κόστος είναι 190€ + το κόστος one event Enduro license από την ΕΛΠΑ που κοστίζει 120€.
Η έκδοση αυτής της license θα γίνει από την γραμματεία του αγώνα στις Σέρρες.
Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα ιατρικά πιστοποιητικά ή license σε ισχύ που θα το αποδεικνύει από ΑΜΟΤΟΕ ή ΟΜΕ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...