Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mercedes-Benz Motor Oil


Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί που με τις καινοτόμες ιδέες, τις ικανότητες, την τεχνογνωσία και τη μακροχρόνια εμπειρία τους κατασκευάζουν τους κινητήρες των οχημάτων Mercedes-Benz, δημιούργησαν και το κατάλληλο λιπαντικό για κάθε αυτοκίνητο της γνωστής μάρκας. Το γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes-Benz. Η σημαντικότερη αποστολή του λαδιού κινητήρα είναι η μείωση της μηχανικής τριβής. Με αυτό το δεδομένο, το λάδι κινητήρα Mercedes-Benz είναι τέλεια προσαρμοσμένο, ώστε να είναι ανθεκτικό στις μηχανικές καταπονήσεις και στις υψηλές θερμοκρασίες που τις συνοδεύουν. Τα επιλεγμένα συστατικά και πρόσθετα που περιέχει ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις ενός κινητήρα Mercedes-Benz, προκειμένου να διασφαλίζεται η υψηλή απόδοση και η μέγιστη ισχύς του.
Το γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes-Benz είναι αναμφισβήτητα το τέλειο λάδι για έναν κινητήρα με σήμα το αστέρι, γιατί έχει δημιουργηθεί ειδικά γι’ αυτόν. Παράλληλα, εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία χάρη στη μειωμένη εσωτερική τριβή, τέλεια λίπανση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης, ελάχιστη φθορά και μέγιστη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Διακρίνεται επίσης από μοναδική αντοχή στην παλαίωση, προσφέρει αποθέματα και ασφάλεια σε κρίσιμες συνθήκες λειτουργίας, όπως ακραίες θερμοκρασίες και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Σημαντικό δε είναι και το γεγονός ότι προστατεύει το περιβάλλον, χάρη στην αποδοτικότερη λειτουργία του κινητήρα. Η πλήρης σειρά λιπαντικών Mercedes-Benz για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα περιλαμβάνει λάδια για κινητήρα, κιβώτιο ταχυτήτων, διαφορικό και σύστημα διεύθυνσης. Διατίθεται δε στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α