Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαγωνισμός Young Creative Chevrolet 2010


Ο διαγωνισμός εφαρμοσμένων τεχνών Young Creative Chevrolet (YCC) διανύει την τέταρτη χρονιά του και βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Ευρωπαϊκή επιτροπή θα συνέλθει στο Zolder του Βελγίου για ένα Σαββατοκύριακο εντατικών διαβουλεύσεων όπου θα επιλεγούν οι Ευρωπαίοι νικητές του φετινού διαγωνισμού. Όμως το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει και άλλα ενδιαφέροντα γεγονότα, καθώς η επιτροπή συνέρχεται τις ημέρες που πραγματοποιείται ένας αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) της FIA, και ορισμένες συνεδρίες θα διεξαχθούν από 18 – 20 Ιουνίου. Έτσι τα μέλη της επιτροπής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, με καυτούς γύρους στην πίστα, ως προσκεκλημένα της Chevrolet με αβαντάζ VIP στον αγώνα του WTCC.
Τα μέλη της επιτροπής προέρχονται από τη Γερμανία, Γαλλία, Σλοβενία και Βρετανία και εκπροσωπούν ποικίλες και αναγνωρισμένες εταιρίες όπως η Endemol και η RIDE snowboards. Μετά το πρώτο στάδιο επιλογής από εθνικές επιτροπές το Μάιο, τα βραβευμένα project θα κριθούν τώρα από τα διαπρεπή μέλη μιας Ευρωπαϊκής επιτροπής. Τα μέλη της Ευρωπαϊκής επιτροπής θα αναδείξουν τους Ευρωπαίους νικητές στις κατηγορίες Μόδα, Φωτογραφία, Οπτικές Τέχνες, Βίντεο και Μουσική.
Τη φετινή χρονιά παρατηρήθηκε περαιτέρω αύξηση του ενδιαφέροντος για το διαγωνισμό YCC με αιτήσεις συμμετοχής από τρεις νέες χώρες: Ελλάδα, Σλοβακία και Βρετανία. Στην τέταρτη έκδοση του διαγωνισμού συμμετέχουν συνολικά 20 χώρες από όλη την Ευρώπη: Αυστρία, Βαλτικά Κράτη (Εσθονία και Λετονία), Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ελβετία και Βρετανία.
Ο διαγωνισμός έχει αναπτυχθεί ραγδαία από το 2007 που λανσαρίστηκε και από τις 32 σχολές τεχνών με τις οποίες ξεκίνησε το 2007 έφτασε φέτος στον αριθμό των 135 συμμετοχών. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας των συνεδριάσεων της επιτροπής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Are you SEIRIOS ? ...

Ο εμβληματικός Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών ΣΕΙΡΙΟΣ θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης θεατών και αγωνιζομένων του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στις 7 Σεπτεμβρίου, με μια υπερειδική διαδρομή πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα. Πλατεία Συντάγματος, ΟΑΚΑ, Πλατεία Νερού. Τρία εμβληματικά σημεία της Ελλάδας που χαρακτήρισαν τα πρόσφατα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχονται να δώσουν τη σκυτάλη σε ακόμα μία πρωτοποριακή όσο και απρόσμενη τοποθεσία για την υπερειδική διαδρομή του 2024. Την αποκάλυψη του σημείου της EKO Super Special Stage έκανε μέσα από την πασίγνωστη γέφυρα του ΣΕΑ Σείριος ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού. Ο κ. Γιάννης Βρούτσης, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, επεσήμανε: «Σε μια χρονιά που ο Αθλητισμός αναβαθμίστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τοποθετώντας το Υπουργείο Αθλητισμού στη φιλόξενη “οικογένεια” της Παιδείας, δεν εφησυχάσαμε». Αξίζει να αναφερθεί ότι εγχείρημα ανάλογο της φετινής EKO Super Special Stage δεν έχει επιχειρηθεί από καμία διοργανώτρια χώρα σε α

Στην Δημητσάνα με τον φακό ...

 

Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ...

Έπειτα από την περσινή διοργάνωση, η οποία απέσπασε θετικά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, αναβάθμισε τη θέση του στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, όντας ένας από τους δύο αγώνες του προγράμματος που προσφέρουν αυξημένους βαθμούς στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας θα αποτελέσει και φέτος τον ένατο και τελευταίο γύρο του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνεται, επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων  με αυξημένο συντελεστή, ενώ όπως συνέβη και στις δύο προηγούμενες χρονιές, εκτός από τους αγώνες Sporting και Regularity, θα διεξαχθεί και αγώνας Legends, ο οποίος απευθύνεται σε πιο σύγχρονες κατασκευές. Μπορεί να μας χωρίζουν σχεδόν 4 μήνες από το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις του 2024, ωστόσο η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να προετοιμάσει έναν αγώνα, αντάξιο της ιστορίας του. Η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα θα λάβει χώρα κάτ