Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To Mazda3 κατακτά την κορυφή σύμφωνα με τον Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών


Tο Mazda3 το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του σύμφωνα με τον J.D. Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών στην Γερμανία Η Mazda κατατάσσεται 4η ανάμεσα σε 25 εταιρείες αυτοκινήτων που συμμετείχαν στην έρευνα Για μια ακόμα φορά κατατάσσεται στις καλύτερες μάρκες της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής αγοράς. Το Mazda3 κατέκτησε την κορυφή, στην κατηγορία compact, που είναι ιδιαίτερα σημαντική στην Ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα ικανοποίησης πελατών που διεξήχθει από το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Ερευνών J.D. Power. Στην μεγαλύτερη έρευνα της Γερμανικής αγοράς αυτοκινήτου, το Mazda3 πέτυχε ποσοστό 85.6% στην συνολική ικανοποίηση των πελατών – και προηγείται της Mercedes A-Class (ποσοστό 84.8%) και του Hyundai i30 (ποσοστό 84%). Ο δείκτης Ικανοποίησης των Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτου, υπολογίστηκε σύμφωνα με τις απαντήσεις τους σε 4 κατηγορίες – Ποιότητα / Αξιοπιστία, Αποδοχή Οχήματος, Κόστος Συντήρησης και Χρήσης. Στην κατάταξη που αφορά την ικανοποίηση του πελάτη ανά μάρκα, η Mazda αναδείχθηκε 4η στη λίστα ανάμεσα σε 25 εταιρείες αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας ποσοστό 83.1%.
Η φετινή έρευνα J.D. Power CSI βασίστηκε σε ψηφοφορία 16.500 περίπου Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων, στους οποίους ζητήθηκε να αξιολογήσουν τα αυτοκίνητα τους, που είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 2 χρόνια. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιεύθηκε αναλυτικά στο τεύχος Ιουλίου του γερμανικού περιοδικού AUTO TEST στις 25 Ιουνίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...