Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

King of SX !



Διπλά και τριπλά άλματα, whips, block pass και nac nac, σε συνδυασμό με νεροτσουλήθρες και δροσερές βουτιές, ξέφρενο night clubbing μέχρι το πρωί και δροσερά cocktails σε chill out beach bars σας περιμένουν στα Χανιά για τις πιο όμορφες μοτο-διακοπές που έχετε κάνει ever… Η Pista Park στο Βαρύπετρο Χανίων πιστή στα ραντεβού της για την διοργάνωση Special Events, φέτος το καλοκαίρι ετοίμασε για όλους μας έναν αγώνα Supercross με καυτά αλλά και δροσερά side events. Αναβάτες από όλη την Ελλάδα θα είναι εκεί για να μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα στην ολοκαίνουρια πίστα SX των Χανιών δίπλα από την πίστα καρτ ευρωπαϊκών προδιαγραφών Pista Park.
Η σχεδίαση και κατασκευή της πίστας έγινε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πωλ Νικολάου, αυτουργό των πιστών του Athens Supercross και όχι μόνο. Η διαδρομή μικρή αλλά απαιτητική, όπως κάθε πίστα SX που σέβεται την ύπαρξη της. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν όλα τα facilities για την ευχάριστη παραμονή αναβατών, ομάδων και θεατών. Πλούσιο θέαμα, δυνατή μουσική και δροσερά διαλλείματα στο water park Limoupolis ακριβώς δίπλα από την πίστα είναι μόλις το βασικό πακέτο.
Όποιος αποφασίσει να το συνδυάσει με διακοπές στα Χανιά, πέρα από τις μαγικές παραλίες στα δυτικά και νότια του νησιού, το γραφικό ενετικό λιμάνι και τα πετρόχτιστα σοκάκια της παλιάς πόλης που σε ταξιδεύουν στο χρόνο, υπάρχει και η παραλιακή οδός, όπου χτυπάει η καρδιά του έντονου Day & Night life των Χανίων. DJ sets, δροσερά κοκτέιλ, ξέφρενος χορός και ευχάριστες παρουσίες είναι μέρος της καθημερινότητας στα beach bars όπως το Ήλιος & Αμμος , Νερόμυλος, Ωκεανός, Mambo και παραλιακά club όπως ο Μύλος και το Villa Mercedes.
Το δε αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητους ημερήσιους αγώνες, έναν το Σάββατο και έναν την Κυριακή. Θα υπάρχουν δυο κατηγορίες βάσει του κυβισμού των μοτοσυκλετών. Στην SX2 μπορούν να συμμετάσχουν αναβάτες με τετράχρονες μοτοσυκλέτες έως 250κ.ε. και δίχρονες έως 150κ.ε., ενώ στην SX1 θα μπορούν να συμμετάσχουν αναβάτες με μοτοσυκλέτες τετράχρονες από 250κ.ε. και πάνω και δίχρονες από 150κ.ε. και πάνω. Σε κάθε κατηγορία θα γίνουν τρία σκέλη, όπου σε καθένα από αυτά θα συλλέγονται αρνητικοί βαθμοί ανάλογα την θέση τερματισμού. Για παράδειγμα ο πρώτος κάθε σκέλους θα παίρνει ένα βαθμό, ο δεύτερος δύο και ούτω καθ’ εξής. Οι έξι αναβάτες κάθε κατηγορίας με τους λιγότερους βαθμούς ποινής, θα τρέξουν ένα κοινό σκέλος, από το οποίο θα αναδειχθεί ο “King of SX”, ο οποίος και θα κερδίσει και ένα κράνος MX προσφορά του καταστήματος GAS Motosport Culture στα Χανιά.
Οδηγός οδηγών
Για την συμμετοχή στον αγώνα απαιτείται κατάθεση παραβόλου ασφαλιστικής κάλυψης αξίας 30 ευρώ, ενώ βασική προϋπόθεση είναι οι αγωνιζόμενοι να διαθέτουν αγωνιστική άδεια σε ισχύ για το 2010. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για αναβάτες και για συνοδούς-μηχανικούς τους για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια , την διαμονή και την διατροφή τους. Οι προσφορές αυτών ισχύουν από 22 έως και 31 Ιουλίου. Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα εκδοθεί και θα δημοσιευτεί “κωδικός” κράτησης με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα εξασφαλίσουν τις προνομιακές τιμές. O κωδικός θα ισχύει και για όσους θεατές από την υπόλοιπη Ελλάδα θελήσουν να επισκεφτούν τα Χανιά για να δουν τον αγώνα αλλά και να κάνουν διακοπές. Λόγω τουριστικής περιόδου οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα εξαιτίας περιορισμένης διαθεσιμότητας.
KOΣΤΟΛΟΓΙΟ (για τους υπολογισμούς σας)
Ακτοπλοϊκά ΑΝΕΚ Lines (χρέωση ανά δρομολόγιο)
Πρωϊνό δρομολόγιο:
Τετράκλινη εσωτερική καμπίνα με A/C ανά άτομο: 25 ευρώ
Επιβατικό αυτοκίνητο: 25 ευρώ
Μπαγκαζιέρα: 41 ευρώ
Φορτηγό έως 7μ.: 90 ευρώ
Μοτοσυκλέτα: 7 ευρώ
Πρωϊνό & βραδινό δρομολόγιο:
Τετράκλινη εσωτερική καμπίνα ανά άτομο 31€
(Οι υπόλοιπες χρεώσεις είναι ίδιες με το πρωϊνό δρομολόγιο)
Διαμονή Camping Chania
Διαμονή με ιδιόκτητη σκηνή: 5 ευρώ ανά άτομο / ημέρα
Ενοικίαση τετράκλινης σκηνής: 10 ευρώ / ημέρα
Διαμονή με σκηνή του camping: 7 ευρώ ανά άτομο / ημέρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 28210-31138
Διαμονή Ξενοδοχείο Haris
20 ευρώ ανά άτομο / διανυκτέρευση
Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 28210-68816
Διαμονή Ξενοδοχείο Θάλασσα
Μονόκλινο: 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Δίκλινο: 25 ευρώ ανά άτομο / διανυκτέρευση
Τρίκλινο: 20 ευρώ ανά άτομο / διανυκτέρευση
Τετράκλινο: 17,5 ευρώ ανά άτομο / διανυκτέρευση
Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις: 28210- 60660
Υποσημείωση: Όσοι αναβάτες έρθουν χωρίς αυτοκίνητο ή φορτηγό η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει την δωρεάν μεταφορά τους από το λιμάνι της Σούδας στο ξενοδοχείο και το αντίστροφο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιάννη Ανδρουλάκη στο 6980127171

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ος Γύρος - Επιτυχής ...

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ενός αγώνα που είχε αρκετές ανακατατάξεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν οι Σωκράτης Τσολακίδης-Γιώργος Πολυζώης, στην επιστροφή του δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδος στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ήταν ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Τσολακίδης-Πολυζώης,. Το πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2 Evo είδε από νωρίς να τίθενται εκτός αγώνα οι κύριοι αντίπαλοί του και στη συνέχεια ελέγχοντας τον συναγωνισμό, κέρδισε τις τρεις τελευταίες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Νωρίτερα, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Χρήστος Μπακλώρης, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από τις δύο πρώτες

Αναγέννηση ...

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών! Διοργανωτές είναι τα Σωματεία “Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων” (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). Η κατηγορία Ν&Α συγκέντρωσε 11 οδηγούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα του θεσμού. Με τετρακίνητο Lancer της Ομάδας Ν θα αγωνιστεί ο 26χρονος Ταξιάρχης Ασημακόπουλος, ευελπιστώντας η τύχη να είναι με το μέρος του στην Τρίπολη, σε αντίθεση με την πρόσφατη Ανάβαση Ριτσώνας. Γνωστός από τη συμμετοχή του σε αγώνες ταχύτητας παλαιότερα, ο Σάκης Ηλιάδης επιστρέφει στην πίστα με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX και θα διεκδικήσει τη νίκη, ενώ για πρώτη φορά θα εκκινήσει σε αγώνα ταχύτητας ο 27χρονος τοπικός, Δημήτρης Μουργελάς με ένα Mitsubishi Lancer Evo VIII. Από τη Ρόδο θα ταξιδέψ

Νέος Κ.Ο.Κ. ...

Προ των πυλών βρίσκεται ο αναμορφωμένος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας με τις ποινές να αφορούν στον οδηγό και όχι στο όχημα. «Ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα έχει νέα πολιτική ποινών, επικεντρωμένη στην οδική ασφάλεια. Δεν μας ενδιαφέρει να τιμωρήσουμε, πρωτίστως, τους παραβάτες, μας ενδιαφέρει να είναι εφαρμόσιμες οι ποινές, να είναι δίκαιες και να αντιστοιχούν στη σοβαρότητα και στην επικινδυνότητα κάθε παράβασης» , τόνισε η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Για πρώτη φορά, σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, που αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση το επόμενο διάστημα, κατηγοριοποιούνται οι ποινές και αυστηροποιούνται, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παράβασης (πχ. κινητό τηλέφωνο, κράνος, ζώνη κ.α.).   «Ο νέος ΚΟΚ, που θα ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, βρίσκεται σε τελικό στάδιο επεξεργασίας και πρόκειται συντόμως να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, πριν πάρει τον δρόμο για τη Βουλή» ανέφερε και υποστήριξε ότι ο αναμορφωμένος ΚΟΚ θα έχει νέα πολιτική ποινών,