30/6/10

Η ομάδα της FORD WRC στο You Tube


Οι οπαδοί της BP Ford Abu Dhabi World Rally Team μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο της ομάδας μέσω του site κοινωνικής δικτύωσης You Tube.
Πρόκειται για ένα κανάλι αφιερωμένο ειδικά στην ομάδα της Ford στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA λανσαρίστηκε πριν από μερικές ημέρες και παρέχει πρόσβαση σε ποικίλο περιεχόμενο, κυρίως από δραστηριότητες στα παρασκήνια.
Το footage της αρχικής σελίδας που δημιουργήθηκε και φορτώθηκε από τη Ford θα βρίσκεται σε προνομιακό χώρο στην κορυφή της σελίδας, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης και σε πρόσθετο υλικό που παράγει η ομάδα. Αυτό θα περιλαμβάνει ειδικά vodcasts τραβηγμένα πριν και μετά τον αγώνα σε κάθε γύρο του WRC, που θα αναρτώνται την Παρασκευή το πρωί πριν τον αγώνα και τη Δευτέρα μετά τον αγώνα αντίστοιχα.
Θα υπάρχει ανασκόπηση στη μέση της σεζόν και στο τέλος της χρονιάς, καθώς και δραστηριότητες με τους οδηγούς της ομάδας Mikko Hirvonen & Jarmo Lehtinen και τους team-mates τους Jari-Matti Latvala & Miikka Anttila εντός και εκτός αγώνων. Η πρόσβαση στη σελίδα γίνεται απευθείας από το www.youtube.com/fordwrc.
Η σελίδα θα περιλαμβάνει επίσης ένα link για ελεύθερη πρόσβαση στο website της ομάδας στο www.wrcford.com. Αναλυτικές ειδήσεις, αποτελέσματα, φωτογραφίες και πληροφορίες για την ομάδα θα προβάλλονται εκεί.
«Το κανάλι απευθύνεται σε πιστούς οπαδούς ράλι, άτομα με πάθος για το σπορ που θα το επισκέπτονται τακτικά για να βλέπουν τα πιο πρόσφατα βίντεο» δήλωσε ο Gerard Quinn, υπεύθυνος αγωνιστικού της Ford Ευρώπης. «Οι οδηγοί και τα μέλη της ομάδας μας συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες για τις οποίες συχνά δεν ενημερώνονται οι οπαδοί. Θέλουμε να μπορούν τώρα όλοι να τους βλέπουν. Όσο πιο ποικίλο είναι το περιεχόμενο, τόσο πιο απολαυστικό θα είναι το κανάλι You Tube της ομάδας για τους επισκέπτες.
«Αναγνωρίζουμε την αυξανόμενη σημασία των καναλιών κοινωνικών δικτύωσης και αυτό το κανάλι θα επιτρέψει στους οπαδούς μας από όλο τον κόσμο να βρίσκονται πιο κοντά στην ομάδα», πρόσθεσε ο Quinn.