Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Σ.Ο.Α.Α. για την σύσταση ΟΜΑΕ


Έγκαιρα είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για τις προθέσεις της ΕΛΠΑ σχετικά με τις διαδικασίες που είχαν τηρηθεί κατά το στάδιο ίδρυσης και έγκρισης, της υπό σύσταση ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ), η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ΕΛΠΑ.
Οι επιφυλάξεις μας αυτές βασίζονται στην επί σειρά δεκαετιών ασυνέπεια λόγων και έργων της ΕΛΠΑ, καθώς και την έλλειψη πλαισίου που καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας και ύπαρξης του σπορ. Η επιβεβαίωση των επιφυλάξεων μας αυτών έγινε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, αφού μετά από την κυκλοφορία τριών διαφορετικών εκδόσεων του καταστατικού της υπό σύσταση ομοσπονδίας, και αφού είχε υπογραφεί και είχε γίνει αποδεκτό συγκεκριμένο κείμενο καταστατικού από τα σωματεία -μέλη της ομοσπονδίας, τελικά δημοσιεύθηκε στο αρμόδιο πρωτοδικείο άλλη έκδοση καταστατικού από αυτή στην οποία καλόπιστα τα ιδρυτικά μέλη υπέγραψαν, εξέφρασαν την πραγματική τους βούληση και αποδέχθηκαν.
Η ανακοίνωση της ΕΛΠΑ περί δήθεν λάθους είναι αστεία και προσβάλλει τον κάθε νοήμονα άνθρωπο.
Το καταστατικό, το οποίο έφερε τις υπογραφές, ήταν το μοναδικό που θα έπρεπε να δημοσιευθεί. και, η δημοσίευση όποιου άλλου κειμένου, ανεξάρτητα από τον οποιονδήποτε λόγο, μετά βεβαιότητας συνιστά πλαστογραφία.
Το Δ.Σ. του ΣΟΑΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε