3/6/10

Acropolis Mercedes-Benz Cup 2010


Είκοσι ολόκληρα χρόνια, τετρακόσιες και πλέον συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό, εκατοντάδες αγώνες τένις, ένταση, πάθος, ευγενής άμιλλα… και όλα αυτά υπό τη σκιά των Στυλών του Ολυμπίου Διός, εκεί ακριβώς όπου διεξήχθη το Acropolis Mercedes-Benz Cup 2010.
Στον ίδιο χώρο που έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες για το άθλημα του τένις το 1896, στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, η Mercedes-Benz ήταν ο Χρυσός Χορηγός στην 20ή επέτειο του Διεθνούς Βαθμολογούμενου Τουρνουά Βετεράνων Acropolis. Παράλληλα, η έναρξη του τουρνουά σήμανε και την είσοδο της Mercedes-Benz στο χώρο του ελληνικού τένις. Μέσα από μια σειρά στοχευμένων ενεργειών και ποιοτικών δραστηριοτήτων, η δημοφιλής μάρκα, φέρνει το γνωστό «star in the net» στα φιλέ τένις και στην Ελλάδα με το σύνθημα Mercedes-Benz: Tennis… served!
Το Acropolis Mercedes-Benz Cup 2010 πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος συμμετοχών από εξέχουσες προσωπικότητες της κοσμικής, πολιτικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής. Για δυο εβδομάδες στα έξι χωμάτινα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών στο Ζάππειο έλαβαν χώρα συναρπαστικοί αγώνες, με πρωταγωνιστές βετεράνους του αθλήματος, πρώην πρωταθλητές, μέλη εθνικών ομάδων, αλλά και φίλους του τένις, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για ένα άθλημα που δεν έχει... ηλικία! Δώδεκα παίκτες αγωνίστηκαν μάλιστα στην κατηγορία 70+, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, ενεργητικότητας και θέλησης για τη ζωή!
Στον υπαίθριο χώρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, σε ένα υπέροχο, καταπράσινο περιβάλλον, την παράσταση έκλεψε όλες τις ημέρες των αγώνων η νέα Ε-Class Cabriolet, μια «ανοιχτή» πρόκληση που δεν πέρασε στιγμή απαρατήρητη. Παράλληλα, στις 29 Μαΐου, τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, επίτιμη προσκεκλημένη ήταν η νέα SLS AMG, που δέσποζε λίγα μόλις μέτρα μακριά από την τενιστική δράση συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα, ενώ πολλοί θέλησαν να βρεθούν στο εσωτερικό της για μια αναμνηστική φωτογραφία με την αναβίωση της θρυλικής Gullwing!
Κατά τη διάρκεια των απονομών το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΑΕ, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Σταύρο Παρασκευαΐδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο & Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Mercedes-Benz Ελλάς, ο οποίος κάνοντας την πρώτη απονομή σε μια από τις κατηγορίες νικητών του τουρνουά, τόνισε πόσο σημαντική είναι για την εταιρία η είσοδός της στα τενιστικά δρώμενα της χώρας, υποστηρίζοντας ενεργά το ιστορικότερο και μεγαλύτερο ελληνικό τουρνουά τένις.
Την έντονη δράση ακολούθησε δεξίωση προς όλους του συμμετέχοντες και τους χορηγούς, στην ταράτσα του Ομίλου Αθηνών με θέα την Ακρόπολη και πολλή καλοκαιρινή διάθεση.
Στη συνέχεια, η Mercedes-Benz... σερβίρει στο Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010. Για δύο εβδομάδες, από 30 Μαΐου έως και 13 Ιουνίου, η καρδιά του ερασιτεχνικού τένις «χτυπά» στο Anima Club της Αναβύσσου, όπου πραγματοποιούνται οι αγώνες του τουρνουά, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν την ολοκληρωμένη γκάμα των επιβατηγών αυτοκινήτων Mercedes-Benz.
Στο Mercedes-Benz Summer Tennis Open 2010, το μεγαλύτερο open…ing της χρονιάς, μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε σε όλες τις κατηγορίες, να διεκδικήσει σημαντικά δώρα, να βρεθεί σε ένα μοναδικό pool party και γενικά να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία! Επιπλέον, το αστέρι της Mercedes-Benz βρίσκεται και στα φιλέ πέντε σημαντικών ομίλων τένις της Αττικής, από Σαρωνίδα μέχρι Εκάλη και από Παπάγου μέχρι Βάρη και όλα αυτά με συμπαίκτη το ελληνικό περιοδικό Tennis Society και στόχο να γίνει το τένις ακόμη πιο δημοφιλές!