24/6/10

΄΄2ο Patras International Circuit Kart΄΄ P.I.C.K.


Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα θέμα που μας χάρισε το ΄΄1ο Patras International Circuit Kart΄΄ , η πόλη της Πάτρας δηλώνει έτοιμη για τη δεύτερη διοργάνωση του αγώνα στους δρόμους του κέντρου της.
Το ΄΄2ο Patras International Circuit Kart΄΄ (P.I.C.K.) θα διεξαχθεί φέτος στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Πάτρας. Η ιδιαιτερότητά του είναι η διαμορφωμένη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης πίστα, που θα κλέψει λίγο από το άρωμα και την αίγλη του Μονακό. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, η οποία και θα φιλοξενεί τα service των αγωνιζομένων και των ομάδων.
Το P.I.C.K. αποτελεί την μοναδική αθλητική διοργάνωση για καρτ στο είδος της στη χώρα μας, δεδομένου ότι η αγωνιστική διαδρομή περικλείει τον αστικό πυρήνα της Πάτρας. Η διαδρομή των 920 μέτρων, διασχίζει τους κεντρικότερους άξονες (Πλατεία Γεωργίου, Μαιζώνος, Πατρέως, Κορίνθου, Αγ. Νικολάου) και η χάραξή της εξασφαλίζει στους θεατές πολλά σημεία εξαιρετικής παρακαλούθησης. Για τους οδηγούς η διαδρομή που αποτυπώνεται στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας παρέχει μελετημένα σημεία για προσπεράσεις, στροφές και ευθείες, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους αγωνιζόμενους και τους θεατές που διψούν για το θέαμα και τους συνεπαίρνει ο ήχος από τις εξατμίσεις των καρτ.