Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Trail Ride 2010 4ος Αγώνας - Καλάβρυτα 29 - 30 Mαίου 2010


Μετά τον εντυπωσιακό 3ήμερο αγώνα στο Πευκί της Εύβοιας, το Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 συνεχίζει για τον 4ο αγώνα του στα φιλόξενα Καλάβρυτα στις 29-30 Μαΐου.
Σε μια διαφορετική εποχή, στον ορεινό όγκο των Καλαβρύτων και του Χελμού, θα εκδράμουμε σε ένα διήμερο αγώνα με πολλές εκπλήξεις και πολλές διαδρομές.
Αυτή τη φορά ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο το μεσημέρι, για να μπορέσουν οι αγωνιζόμενοι να έρθουν από το Σάββατο το πρωί, να ετοιμαστούν και να ξεκινήσουν το πρώτο σκέλος του αγώνα, στις 13:00. Μετά από μια απλή διαδρομή, θα ακολουθήσει ειδική διαδρομή Regularity περίπου 50 χιλιομέτρων, για να επιστρέψουμε το σούρουπο στα Καλάβρυτα μετά από 90km.
Η διαδρομή της Κυριακή θα είναι αρκετά μεγαλύτερη, 180km, με δυνατές εναλλαγές τοπίων και πανέμορφα τεχνικά κομμάτια για 4Χ4. Για τους αναβάτες - λάτρεις των μονοπατιών, θα υπάρχει και μικρότερη αλλά δυσκολότερη διαδρομή (90km) με εντυπωσιακά περάσματα!
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες για τα Trail Ride: Μία για οχήματα έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία Entry Level για πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο της τετρακίνησης αγωνιζόμενους!
Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, σε έναν ακόμη όμορφο αγώνα στα Καλάβρυτα, με νέες διαδρομές και εκπλήξεις, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες για τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.
Αφετηρία και κέντρο του αγώνα θα είναι ο Σιδηροδρομικός Σταθμός του Οδοντωτού των Καλαβρύτων, όπου θα γίνει και η ενημέρωση το Σάββατο το μεσημέρι. Το βράδυ θα ακολουθήσει Party ενώ την Κυριακή μετά τον αγώνα θα γίνει η απονομή στον ίδιο χώρο!
Αρωγοί του αγώνα είναι o Δήμος Καλαβρύτων, η MAKAN Touratech Hellas, οι Αφοί Εγγλεζόπουλοι και το Adventure Farm, το Mimikos Motoshop, το Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel.
Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε