7/5/10

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ !!


Προς: Δ.Σ. Ε.Λ.Π.Α.

Κοινoποίηση: Μέσα ενημέρωσης, Λέσχες, Εμπλεκόμενους φορείς

Κύριοι,

Η αιφνιδιαστική όσο και προσβλητική επιλογή σας να καταργείσετε ουσιαστικά την αποφασή μας για τη θεσμική αναγνώριση του ΣΟΑΑ και του ΣΟΑΒΕ, με την αφορμή έκδοσης αγωνιστικών αδειών, όπως και η κατάθεση καταστατικού της Ομοσπονδίας στο Πρωτοδικείο, διαφορετικού με ότι έχουμε συμφωνήσει σχετικά, μας αναγκάζει στο να υποβάλλουμε την παραιτησή μας από μέλη της ΕΘΕΑ.
Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί, με την αρωγή και την πλήρη υποστήριξη των Συνδέμων Οδηγών Αγώνων (ΣΟΑΑ και ΣΟΑΑΒΕ), ώστε να μην το έργο μας, σεβόμενοι τους εμπλεκόμενους αθλητές, οργανωτές και κριτές, με στόχο την αξιοπιστία των θεσμών και το κύρος των Πρωταθλημάτων.
Η συνεργασία των μελών της ΕΘΕΑ που παραιτήθηκαν συνεχίζεται και θα εκφράζεται μέσα από την Επιτροπή Εποπτείας και Προώθησης-Προβολής των Ελληνικών αγώνων, που συστήσαμε σήμερα 6 Μαίου στα γραφεία του ΣΟΑΑ στην οδό Μιχαλακοπούλου 123, με παρόντα όλα τα μέλη του ΔΣ του Συνδέμου Οδηγών Αγώνων (Γ.Κοσμόπουλος, Ν.Πλέσσας, Δ.Μιχελακάκης, Μ. Ξανθάκος, Α.Ζήβας, Ι. Μεσημέρης) και του Προέδρου του ΣΟΑΑΒΕ Σάββα Μαυροματίδη, ως επρόσωπο του Συνδέσμου των Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος.
Μέλημά μας, άμεσα οι έγκυροι και ασφαλείς αγώνες αυτοκινήτου και η άψογη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προσδίδοντας μάλιστα και την απαραίτητη εμπιστοσύνη στα έμπειρα στελέχη που συνεργάζονται για την διεξαγωγή των αγώνων και παρακολουθούν τις εξελίξεις με προβληματισμό και ανησυχία.
Άλλωστε, όλοι όσοι υγιείς και σκεπτόμενοι, με κύριο άξονα την επιτροπή μας και τα ΔΣ του ΣΟΑΑ και του ΣΟΑΑΒΕ, θα συνεργαστούμε αρμονικά ώστε να προκύψει άμεσα η αναγνώριση της Ομοσπονδία διοίκησης του αθλήματος, όπως από χρόνια έπρεπε να έχει συμβεί, ώστε και οι Ελληνικοί αγώνες να είναι σύγχρονοι, ανταγωνιστικοί και με υπόσταση που τους αρμόζει και προς την ευρύτερη κοινή γνώμη, αλλά και προς την πολιτεία, που παρακολουθεί σαστισμένα το πως το σπορ δεν εξελίσσεται από τη λέσχη σας τα τελευταία 50 χρόνια και παρά την προσπάθειά μας.


Τα μέλη της ΕΘΕΑ
Γιώργος Κοσμόπουλος (Πρόεδρος ΣΟΑΑ)
Σάββας Μαυροματίδης (Πρόεδρος ΣΟΑΑΒΕ)
Επαμεινώνδας Φατούρος
Μανώλης Χαλιβελάκης
Στράτης Χατζηπαναγιώτου