13/5/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ


Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ της 5ης Μαίου για την μη υποχρέωση εγγραφής στον ΣΟΑΑ ή τον ΣΟΑΑΒΕ προκειμένου να εκδωθεί αγωνιστική άδεια και για την μείωση της τιμής της ημερήσιας αγωνιστικής άδειας.
Χαιρετίζουμε την ανάδειξη του κ. Μάριου Σταφυλοπάτη ως προέδρου της ΕΘΕΑ και του κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως γραμματέα της ΕΘΕΑ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Οι αλλαγές στην ΕΘΕΑ καθώς και η ανάκληση της αποφάσεως περί αγωνιστικών αδειών, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την γρήγορη εξομάλυνση των καταστάσεων στους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων. Συστήνουμε στα μέλη μας να συμμετέχουν πλέον σε αγώνες που οργανώνονται υπό την αιγίδα της ΕΘΕΑ και ζητάμε να καταβάλουν μια ιδιαίτερη προσπάθεια για την στήριξη του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις.
Ο ΣΟΑΙΣΤΑ με την σοβαρή και υπεύθυνη στάση του και την εμμονή του σε θέματα αρχών, και όχι καρεκλών, συνεισέφερε και θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε όλες τις θετικές για το άθλημα εξελίξεις. Τα θέματα ασφάλειας, σχεδιασμού και κόστους αγώνων παραμένουν πάρα πολύ υψηλά στις προτεραιότητες των μελών μας και φυσικά ο ΣΟΑΙΣΤΑ θα αγωνίζεται γι’αυτά με την ευπρέπεια και σοβαρότητα που επέδειξε μέχρι σήμερα.