Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ


Χαιρετίζουμε την απόφαση της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ της 5ης Μαίου για την μη υποχρέωση εγγραφής στον ΣΟΑΑ ή τον ΣΟΑΑΒΕ προκειμένου να εκδωθεί αγωνιστική άδεια και για την μείωση της τιμής της ημερήσιας αγωνιστικής άδειας.
Χαιρετίζουμε την ανάδειξη του κ. Μάριου Σταφυλοπάτη ως προέδρου της ΕΘΕΑ και του κ. Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως γραμματέα της ΕΘΕΑ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Οι αλλαγές στην ΕΘΕΑ καθώς και η ανάκληση της αποφάσεως περί αγωνιστικών αδειών, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την γρήγορη εξομάλυνση των καταστάσεων στους αγώνες ιστορικών αυτοκινήτων. Συστήνουμε στα μέλη μας να συμμετέχουν πλέον σε αγώνες που οργανώνονται υπό την αιγίδα της ΕΘΕΑ και ζητάμε να καταβάλουν μια ιδιαίτερη προσπάθεια για την στήριξη του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις.
Ο ΣΟΑΙΣΤΑ με την σοβαρή και υπεύθυνη στάση του και την εμμονή του σε θέματα αρχών, και όχι καρεκλών, συνεισέφερε και θα συνεχίσει να συνεισφέρει σε όλες τις θετικές για το άθλημα εξελίξεις. Τα θέματα ασφάλειας, σχεδιασμού και κόστους αγώνων παραμένουν πάρα πολύ υψηλά στις προτεραιότητες των μελών μας και φυσικά ο ΣΟΑΙΣΤΑ θα αγωνίζεται γι’αυτά με την ευπρέπεια και σοβαρότητα που επέδειξε μέχρι σήμερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε τον φακό του Photo R Press στην Ριτσώνα ...

Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας με 38 συμμετοχές ...

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση του 60ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος έχει ήδη ξεκινήσει, με το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τα 38 πληρώματα, στον πρώτο γύρο του θεσμού. Ο αγώνας που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) θα διεξαχθεί με κέντρο και πάλι την πόλη της Θήβας, στην Κεντρική Πλατεία της οποίας θα λάβει χώρα η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα το βράδυ του Σαββάτου. Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρέχουν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός είναι ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Ο πρωταθλητής Ελλάδος του 1999 και του 2020, Ιωάννης Παπαδημητρίου με νέο συνοδηγό φέτος, τον Χρήστο Κουζιώνη, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με ένα Skoda Fabia RS Rally2 και ευελπιστεί να φύγει νικητής από τη Θήβα, στη δεύτερη παρουσία του στον αγώνα. Από τη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει έως την πόλη της Βοιωτίας ο Σωκράτης Τσολακί

Στο νήμα ...

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η νίκη σε πολλές κατηγορίες στην Ανάβαση Ριτσώνας, γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των χιλιάδων θεατών μέχρι το τέλος. Η εναρκτήρια ανάβαση της χρονιάς συγκέντρωσε τριψήφιο αριθμό οδηγών, οι οποίοι οδήγησαν στο όριο, έχοντας ως στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. Όσον αφορά τα αποτελέσματα στις επιμέρους κατηγορίες, ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στη Formula Saloon . Ο οδηγός του Ford Fiesta ήταν ο πιο γρήγορος και στα δύο περάσματα και έφυγε για άλλη μια χρονιά νικητής από την Ανάβαση Ριτσώνας, κερδίζοντας παράλληλα την κατηγορία FST. Στη δεύτερη θέση, χωρίς να μπορέσει να ακολουθήσει το ρυθμό του νικητή, τερμάτισε ο Βαγγέλης Γεωργούλας (Mitsubishi Lancer Evo VIII), ξεπερνώντας στο τέλος το εμπόδιο του Πιτ Παρθένη, ο οποίος αρκέστηκε στην τρίτη θέση με το Mitsubishi Lancer Evo IX. Στην FSA, ο Γιώργος Κατσαρός (Ford Escort MKI) ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου