Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Volvo C30 στη συναυλία jazz του Jan Lundgren Trio στο Γκάζι

Στα πλαίσια του λανσαρίσματος του νέου Volvo C30, η Volvo Car Hellas ήταν χορηγός μιας σπουδαίας jazz βραδιάς! Ένα από τα πλέον φημισμένα συγκροτήματα της ευρωπαϊκής jazz σκηνής, το Jan Lundgren Trio από τη Σουηδία, έδωσε μία και μοναδική συναυλία για τους θαυμαστές του στο αμφιθέατρο του 9.84, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.
Ο Γιαν Λούντγκρεν (Jan Lundgren) στο πιάνο, ο Ματίας Σβένσον (Mattias Svensson) στο μπάσο και ο Ζόλταν Τσόρτς Τζούνιορ (Zoltan Csorsz Jr.) στα ντραμς, ταξίδεψαν μελωδικά τους θαυμαστές τους, που είχαν κατακλύσει το φιλόξενο αμφιθέατρο του 9.84. Η δυναμική και σύγχρονη τζαζ μουσική τους ταίριαξε μοναδικά με το προχωρημένο design και το μοντέρνο χαρακτήρα του νέου Volvo C30!
Το μοτίβο της βραδιάς ήταν πολύ ιδιαίτερο: το Jan Lundgren Trio παρουσίασε το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο «European Standards» ως μία φανταστική διαδρομή τζαζ μουσικής σε όλη την Ευρώπη. Το κοινό απόλαυσε ακούσματα γνώριμα, αγαπημένα και, κυρίως, με ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Οι μουσικές εικόνες εναλλάσσονταν η μία την άλλη, σαν σε ταξίδι και το νέο Volvo C30 αποδείχθηκε το ιδανικό όχημα για την περίσταση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του επιχειρηματικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού χώρου καθώς και εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας και του αθλητισμού. Ανάμεσά τους ο κ. Γιάννης Πετούλης, διευθύνων σύμβουλος της χορηγού εταιρίας Volvo Car Hellas που συνοδευόταν από τη σύζυγό του καθώς και η κ. Μπούντιλ Νόρντστρομ-Καρυδάκη, διευθύντρια πολιτιστικού τομέα του Σουηδικού Ινστιτούτου. Από τον επιχειρηματικό χώρο παρούσα επίσης η κ. Δέσποινα Μοιραράκη, της γνωστής εταιρίας χαλιών.
Με κίνδυνο να παραλείψουμε κάποιους, διακρίναμε τις/τους δημοφιλείς ηθοποιούς Ναταλία Δραγούμη, τη Μαρία Γεωργιάδου με το Στράτο Τζώρτζογλου, το Μέμο Μπεγνή με τη Στέλλα Δημητρίου. Από το λαμπερό χώρο της μόδας και του θεάματος παρόντες οι σχεδιαστές Deux Hommes (Δημήτρης Αλεξάκης - Γρηγόρης Τριανταφύλλου) και Mi-Ro (Γιάννης Ράπτης - Δημήτρης Μαστρόκαλλος), το ζεύγος Εύης Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου, η Έμμυ Λιβανίου με την Έλενα Ντάβλα. Τέλος, από αυτή τη βραδιά jazz σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη η πανύψηλη έγχρωμη Αμερικανίδα αθλήτρια μπάσκετ Σέρυλ Σουπς, τρεις φορές χρυσή ολυμπιονίκης με την εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ, που τη φετινή σαιζόν αγωνίζεται στον ελληνικό σύλλογο Εσπερίδες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα