30/4/10

H Lancia Ypsilon ELLE και η νέα collection Μ MISSONI αποθεώνουν τη θηλυκότητα !


Στο κοσμικό και πολυσύχναστο «ΕΝ ΠΛΩ» στη Βουλιαγμένη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της fashion έκδοσης του Lancia Ypsilon, καθώς και της νέας collection «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2010» της Μ MISSONI (Linea Imports), δύο εταιρείες με έντονα τα στοιχεία της θηλυκότητας, τoυ design και της δυναμικότητας.
Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η fashion εκδοχή ενός αυτοκινήτου συνυφασμένου με το χώρο της μόδας, του design και του διαχρονικού ιταλικού στυλ: η νέα Lancia Ypsilon ELLE! Kαρπός συνεργασίας της Lancia με την ELLE, το αυτοκίνητο αυτό αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό lifestyle ταυτόχρονα με ένα δυναμικό, μοντέρνο και θετικό τρόπο ζωής. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη γυναίκα και έχουν περάσει ατόφια στη φιλοσοφία και το χαρακτήρα της νέας αυτής έκδοσης του Ypsilon, που ξεχωρίζει από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της με την πρώτη ματιά.
Τις ανανεωμένες δημιουργίες M MISSONI παρουσίασαν γνωστά μοντέλα σε αποχρώσεις απόλυτα ταιριαστές με τη φιλοσοφία του οίκου αλλά και τις τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι.
Οι προσκεκλημένοι της βραδιάς ενθουσιάστηκαν από την επίδειξη μόδας θαυμάζοντας από κοντά τη νέα Lancia Ypsilon ELLE και απολαμβάνοντας τα πιο stylish cocktails από το Martini – ένα ακόμη ιταλικό σύμβολο που συνοδεύει τις πιο όμορφες στιγμές.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ιταλικής πρεσβείας παρουσία του Πρέσβη κ. Scarante και της συζύγου του, και φυσικά δήλωσαν το «παρών» σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, αλλά και του καλλιτεχνικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.