Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"CLASSIC Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α. CUP 2010"


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α. (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Ιστορικών Αυτοκινήτων) προκηρύσσει το: “CLASSIC ΣΟΑΙΣΤΑ CUP 2010”, για τις κατηγορίες E,F,G,H και I των Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Στο συγκεκριμένο Κύπελλο (Οδηγών-Συνοδηγών) προσμετρούν επτά (7) αγώνες Regularity ως ακολούθως:
1. 2nd Mountain Classic Rally 19-21 Μαρτίου (M.R.O.E.)
2. Classic Rally of Greece 28-30 Μαΐου (ΣΙΣΑ-ΦΙΛΠΑ)
3. 2nd Classic Tour-Nafplio Historic Rally 5-6 Ιουνίου (HLC-AC3)
4. 13ο Θερινό Ράλλυ 19-20 Ιουνίου (ΛΕΚΑΜ)
5. 24 Ώρες Ελλάδα 9-10 Οκτωβρίου (ΣΙΣΑ)
6. Ανάβαση Ομαλού 30-31 Οκτωβρίου (ΣΙΠΑΚ)
7. 5ο Ράλλυ Δαναών 26-28 Νοεμβρίου (AC3)
Στους τρεις πρώτους (οδηγούς-συνοδηγούς) που έχουν συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία στη γενική κατάταξη και σε κάθε μία από τις ανωτέρω κατηγορίες, θα απονεμηθούν στο τέλος της χρονιάς Κύπελλα. Κατά μέγιστο θα μετρήσουν οι βαθμοί από 5 αγώνες.
Για να μετρήσει μία κατηγορία πρέπει να ξεκινήσουν τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα. Για να απονεμηθεί κύπελλο στην κατηγορία πρέπει να έχουν μετρήσει οι 4 από τους 7 αγώνες.
Θα βαθμολογούνται οι οκτώ πρώτοι κάθε κατηγορίας ως ακολούθως:
1ος 10 βαθμοί
2ος 8 βαθμοί
3ος 6 βαθμοί
4ος 5 βαθμοί
5ος 4 βαθμοί
6ος 3 βαθμοί
7ος 2 βαθμοί
8ος 1 βαθμός

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε