29/4/10

Φραστική και γραπτή επίθεση του Προέδρου της Λέσχης Βέροιας σε μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑΜε θλίψη και οργή πληροφορηθήκαμε την φραστική και γραπτή επίθεση και την απειλή περί παραπομπής στο πειθαρχικό, του Προέδρου της Λέσχης Βέροιας σε μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ, για την μη συμμετοχή τους στο Ράλλυ Βέροιας στις 25-26 Απριλίου 2010.
Θεωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, απόλυτα απαράδεκτες. Ελπίζουμε ότι είναι από τα τελευταία δείγματα της αυθαιρεσίας και της ιδιόμορφης αντίληψης της νομιμότητας που απολαμβάνουμε όλοι όσοι δεν συμμετέχουμε σε αγώνες αυτοκινήτων υπό την αιγίδα της ΕΘΕΑ.
Χάριν σύγκρισης ύφους και ήθους παραθέτουμε e-mail του Συνδέσμου μας που εστάλη στις 30 Μαρτίου 2010 προς τον πρόεδρο της Λέσχης Βέροιας για την μη συμμετοχή των μελών μας στον αγώνα αυτό.

«Αγαπητέ κύριε Μπιλαδέρη,
Όσο ισχύει η απόφαση της ΕΘΕΑ για την έκδοση αγωνιστικής άδειας για τους οδηγούς ιστορικών αυτοκινήτων, έχουμε αποφασίσει να μην εγγραφούμε στον ΣΟΑΑ και κατ’ επέκταση δεν συμμετέχουμε σε αγώνες που απαιτείται αγωνιστική άδεια.
Ειλικρινά λυπούμεθα για τα προβλήματα που αυτό γεννά στις οργανώτριες λέσχες, από τις οποίες ζητάμε (σας στείλαμε ξεχωριστή επιστολή) να ασκήσουν όλη τους την επιρροή για να ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΘΕΑ.
Στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε πρέπει όλοι στον χώρο αθλήματος να είμαστε μαζί, ξεκινώντας βέβαια από την κορυφή.
Ελπίζω ότι του χρόνου θα είμαστε μαζί στην Βέροια.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κώστας Σ. Μητρόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου»

Τα μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ δεν θα συμμετέχουν σε κανένα αγώνα του πρωταθλήματος που οργανώνει η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ όσο ισχύει η απόφασή της για τις αγωνιστικές άδειες, όσο οι αγώνες ιστορικού αυτοκινήτου δεν συντονίζονται αποκλειστικά από την Επιτροπή Ιστορικού της ΕΛΠΑ και όσο συνεχίζονται οι προκλήσεις με παρόμοιες συμπεριφορές προς τα μέλη μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο