Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φραστική και γραπτή επίθεση του Προέδρου της Λέσχης Βέροιας σε μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑΜε θλίψη και οργή πληροφορηθήκαμε την φραστική και γραπτή επίθεση και την απειλή περί παραπομπής στο πειθαρχικό, του Προέδρου της Λέσχης Βέροιας σε μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ, για την μη συμμετοχή τους στο Ράλλυ Βέροιας στις 25-26 Απριλίου 2010.
Θεωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, απόλυτα απαράδεκτες. Ελπίζουμε ότι είναι από τα τελευταία δείγματα της αυθαιρεσίας και της ιδιόμορφης αντίληψης της νομιμότητας που απολαμβάνουμε όλοι όσοι δεν συμμετέχουμε σε αγώνες αυτοκινήτων υπό την αιγίδα της ΕΘΕΑ.
Χάριν σύγκρισης ύφους και ήθους παραθέτουμε e-mail του Συνδέσμου μας που εστάλη στις 30 Μαρτίου 2010 προς τον πρόεδρο της Λέσχης Βέροιας για την μη συμμετοχή των μελών μας στον αγώνα αυτό.

«Αγαπητέ κύριε Μπιλαδέρη,
Όσο ισχύει η απόφαση της ΕΘΕΑ για την έκδοση αγωνιστικής άδειας για τους οδηγούς ιστορικών αυτοκινήτων, έχουμε αποφασίσει να μην εγγραφούμε στον ΣΟΑΑ και κατ’ επέκταση δεν συμμετέχουμε σε αγώνες που απαιτείται αγωνιστική άδεια.
Ειλικρινά λυπούμεθα για τα προβλήματα που αυτό γεννά στις οργανώτριες λέσχες, από τις οποίες ζητάμε (σας στείλαμε ξεχωριστή επιστολή) να ασκήσουν όλη τους την επιρροή για να ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΘΕΑ.
Στις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε πρέπει όλοι στον χώρο αθλήματος να είμαστε μαζί, ξεκινώντας βέβαια από την κορυφή.
Ελπίζω ότι του χρόνου θα είμαστε μαζί στην Βέροια.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κώστας Σ. Μητρόπουλος
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου»

Τα μέλη του ΣΟΑΙΣΤΑ δεν θα συμμετέχουν σε κανένα αγώνα του πρωταθλήματος που οργανώνει η ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ όσο ισχύει η απόφασή της για τις αγωνιστικές άδειες, όσο οι αγώνες ιστορικού αυτοκινήτου δεν συντονίζονται αποκλειστικά από την Επιτροπή Ιστορικού της ΕΛΠΑ και όσο συνεχίζονται οι προκλήσεις με παρόμοιες συμπεριφορές προς τα μέλη μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Ανάβαση Πηλίου ...

Με 45 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί η 1η Ανάβαση Πηλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί πρώτη φορά σε αυτή τη διαδρομή στον επαρχιακό δρόμο Άνω Λεχωνίων-Μηλέων. Η εκκίνηση ξεκινά από την διασταύρωση του Αγ.Βλασιου και τερματίζει σε 3.2χλμ προς τον Άγιο Γεώργιο που είναι πριν το πέταλο και τη διασταύρωση της Ι.Μ Αγίων Ταξιαρχών. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου στο Πανεπιστήμιο όπου το ωράριο είναι 9:00-12:00. Μετά τις 13:00 οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πάνε προς τη διαδρομή της Ανάβασης και να στήσουν τα service τους. Ο χώρος του σέρβις είναι μετά τη γέφυρα του Παλαιοκάστρου (Πέστροφες). Εκατό μέτρα μετά τα σέρβις αρχίζει το warm up για περίπου 800 μέτρα ώστε να φτάσει στην εκκίνηση. Τα δοκιμαστικά θα αρχίσουν στις 16:00 (Λόγω των εκκλησιαστικών εκδηλώσεων που γίνονται στην Ι.Μ.). Το Σάββατο το βράδυ στις 21:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση στην Κάτω Γατζέα. Εκει θα εκκινήσουν όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα με την παρ

Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας ...

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Ο Αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα. Μία από τις ιστορικότερες Αναβάσεις της χώρας μας, ρίχνει σημαία εκκίνησης, με την Ανάβαση Πιτίτσας να διεξάγεται από το 1973 και ο τίτλος «στυλοβάτης» του Ελληνικού Πρωταθλήματος δεν είναι άδικος. Ξεκίνησε το 1973 με νικητή τον «Λεωνίδα» που οδηγούσε ένα Πόρσε Καρέρα RSR, με την απόσταση του πρώτου αυτού αγώνα να ήταν 3,8 χιλιόμετρα. Η ανάβαση Πιτίτσας είναι αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος αναβάσεων και ο παλα

Ανάβαση Βαντέ ...

Με 20 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου η 3η Ανάβαση Βαντέ από την ΑΛΑΧανίων, αγώνας που προσμετράει στο Κύπελλο Αναβάσεων Κρήτης.