Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

37o Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου: Στην τελική ευθεία η ΑΛΑΜΑΠ !


Η ΑΛΑΜΑΠ βρίσκετε στην τελική ευθεία για τη διοργάνωση ενός ακόμη αγώνα – γιορτή με την έγκριση της Εθνικής επιτροπής Αγώνων και την άδεια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στις 22 και 23 Μαΐου τον έναν από τους τρεις προγραμματισμένους αγώνες για το 2010 και συγκεκριμένα το χωμάτινο RALLY SPRINT που θα διοργανωθεί στην πανέμορφη, τεχνική και ασφαλέστατη ειδική διαδρομή της Αχλαδιάς που φέτος η λέσχη θα μακρύνει την ειδική συνδέοντας την με την ακροπολική ειδική διαδρομή της Μακρυρράχης που το μήκος θα φτάσει τα 12,5 χλμ. περίπου και με απλή διαδρομή 5χλμ.
Η οργάνωση που ήδη έχει αρχίσει από τώρα τη διαμόρφωση του δρόμου και παρόλο τις κακές καιρικές συνθήκες του χειμώνα που είχαν σαν αποτέλεσμα να ανεβεί η στάθμη της λίμνης Σμοκόβου και να σκεπαστεί ο δρόμος που κατασκευάστηκε το Δεκέμβριο, η ΑΛΑΜΑΠ πάλι με τη βοήθεια της ΤΕΡΝΑΣ Α.Ε. θα διανοίξει καινούριο δρόμο για τη σύνδεση της Μακρυρράχης ώστε οι αγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν να απολαύσουν έναν αγώνα «γιορτή».
Το 37ο RALLY SPRINT Λίμνης Σμοκόβου που συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και με τις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου Ταμασίου η ΑΛΑΜΑΠ θα κάνει το καλύτερο για τους αγωνιζόμενους και από πλευράς παροχών θα κάνει ότι είναι δυνατόν να λιγοστέψει το κόστος του αγώνα στους φίλους αγωνιζόμενους.
Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα που θα είναι και αυτός μια γιορτή θα γίνει το Σάββατο 17:00-19:00 με ωράριο αυτοκινήτων το απόγευμα στην πανοραμική και ασφαλέστατη χωμάτινη πίστα της Ανάβρας μήκους 2χλμ. η οποία παράλληλα θα χρησιμοποιείται από τους αγωνιζόμενους και σαν chec down για 5 γύρους.
Η ΑΛΑΜΑΠ έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Ταμασίου, της Νομαρχιακής Αυτ/σης Καρδίτσας και της Επιχείρησης Λουτρών Σμοκόβου Α.Ε. καθώς και της ΤΕΡΝΑ Α.Ε (σε υλική υποστήριξη) και έχοντας γνώση της υπάρχουσας οικονομικής κατάστασης αποφάσισε για τους αγωνιζόμενους τις παρακάτω παροχές. Για τα εκτός Νομού Καρδίτσας πληρώματα το παράβολο συμμετοχής ορίζεται 100€, δωρεάν διαμονή και φαγητό και στα μέχρι σήμερα πληρώματα μέλη της ΑΛΑΜΑΠ η λέσχη ανταμείβοντας τους ορίζει το παράβολο συμμετοχής στα 60€. Το Σάββατο το βράδυ 22 Μαΐου θα διοργανωθεί μουσική βραδιά προς τιμή όλων στα Λουτρά Σμοκόβου.
Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχών θα είναι μετά τις 6 Μαϊου και εφόσον έχουν κλείσει οι συμμετοχές του Rally Sprin Ζακύνθου για ευνόητους λόγους, συνεχίζοντας έτσι την άριστη σχέση και συνεργασία με τη λέσχη της Ζακύνθου Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο δελτίο τύπου για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ