28/4/10

3ος αγώνας του GVRteam UMC 2010


Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε και ο 3ος αγώνας του GVRteam UMC 2010 S2, με FXO GTR στην Westhill Inetrnational. Τριάντα γύροι σε μια πίστα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του εν λόγω αυτοκινήτου, όμως και πάλι δεν έλειψαν τα απρόοπτα και οι ατυχίες, με αποτέλεσμα να τερματίσουν οι 9 από τους 14 οδηγούς που εκκίνησαν.
Τον αγώνα μονοπώλησε σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια ο GVR Horus που εκκινούσε 2ος, αλλά κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει “κεφάλι” και να μείνει εκεί κάνοντας τελείως δικό του αγώνα, πετυχαίνοντας μάλιστα και τον βαθμολογούμενο ταχύτερο γύρο. Μεγάλος άτυχος ο poleman [GVRc] Dj που πριν καν συμπληρωθούν 6 γύροι, με ένα απότομο κατέβασμα στο κιβώτιο, “έκαψε κύλινδρο” στον κινητήρα του FXR, με αποτέλεσμα να χάσει τουλάχιστον 10 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας στον υπόλοιπο αγώνα και να τερματίσει τελικά 5ος. Μεγάλη εμφάνιση από τον George Hatzipantelis, που εκκίνησε 5ος αλλά απέδειξε για 2η συνεχόμενη φορά πως η τύχη είναι με τους ικανούς. Δεύτερο συνεχόμενο βάθρο λοιπόν για τον Γιώργο, αναβαθμισμένο αυτή τη φορά αφού όχι μόνο τερμάτισε 2ος στον αγώνα, αλλά προηγείται πλέον και στην βαθμολογία, συγκεντρώνοντας 84 βαθμούς, έναντι 74 βαθμών του [GVRc] BlackV που ακολουθεί και 70 βαθμών του 3ου antonioxiras (ακολουθήστε το παραπάνω link για την πλήρη κατάταξη). Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο manoskrt, που πραγματοποίησε κι αυτός μεγάλη εμφάνιση, εκκινώντας 6ος. Από τους οδηγούς με εντυπωσιακή εξέλιξη στους μέχρι τώρα αγώνες.
Για αναλυτικά στατιστικά, αποτελέσματα, replays, κλπ επισκεφθείτε την καρτέλα του αγώνα στο portal μας.
Ο επόμενος αγώνας είναι σήμερα το βράδυ στις 10.30μμ, στην μακρινή Ιαπωνία στην πίστα της Kyoto.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της χτεσινής μέρας τώρα, την pole-position κατέκτησε ο mobius 1g με τον εκπληκτικό χρόνο 2:11.120, που φυσικά αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ! Πολύ κοντά ακολούθησε ο [GVRc] Dj με τον επίσης εξαιρετικό χρόνο 2:11.320, ενώ την 3η θέση των προκριματικών κατέλαβε ο George Chatzipantelis με ακόμα έναν αξιοθαύμαστο χρόνο, 2:11.460.
Οι 11 πρώτοι οδηγοί από τους 28 συμμετέχοντες στα προκριματικά “συνωστίζονται” μέσα σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο. Οπότε περιμένουμε αρκετές μάχες.
(http://gvrteam.gr/portal/web-tv/justin/)