Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από την ΑΟΛΑΠ το 1ο Olympic 4Χ4


Η ΑΟΛΑΠ με την έγκριση της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ διοργανώνει στις 15 & 16 Μαϊου το 1ο OLYMPIC 4Χ4, αγώνας που μετράει για το Πρωτάθλημα αυτοκινήτων εκτός δρόμου 4Χ4 και SUV.
Γίνονται δεκτά όλα τα αυτοκίνητα 4Χ4 (κατηγορίας Ζ1 Open, κατηγορίας Ζ2 & Ζ3 Normal, SUV και 4Χ4 εμπορίου).
Ο αγώνας θα είναι διήμερος Σάββατο και Κυριακή, θα εκκινήσει από Αρχ. Ολυμπία το Σάββατο το μεσημέρι και ο τερματισμός θα γίνει στη Ζαχάρω την Κυριακή το μεσημέρι, αφού περάσει από όμορφα βουνά και δάση της Ηλείας όπως η Φολόη και ο Λάπιθας, ποτάμια όπως ο Ερύμανθος, ο Ενιππέας και η Τσεμπερούλα σε διαδρομές που θα ευχαριστήσουν τους συμμετέχοντες.
Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 15 Μαϊου το πρωί ώρες 09:00 – 11:00, σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το παράβολο συμμετοχής για τα πληρώματα εκτός Ηλείας είναι 250€ και περιλαμβάνει πλήρη φιλοξενία δηλαδή την διανυκτέρευση του Σαββάτου στο ξενοδοχείο EUROPA της Αρχ. Ολυμπίας με πρωινό, δείπνο του Σαββάτου και γεύμα την Κυριακή μετά την απονομή των επάθλων.
Για τα πληρώματα της Ηλείας η ΑΟΛΑΠ κάνει την ειδική τιμή των 150€.
Οι δηλώσεις συμμετοχής αρχίζουν τη Δευτέρα 3 Μαϊου μέχρι την Δευτέρα 10 Μαϊου στα γραφεία της λέσχης Τηλ./Fax: 2621022165, 2622021277 κιν. 6937114349 e-mail: aolap@otenet.gr ώρες 10:00 - 14:00 και 18:00 – 21:00.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της λέσχης http://www.aloap.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε