Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προσφορές badgemania

Η εταιρία badgemania , συνεκτιμώντας το κλίμα και τις συνθήκες που εδώ και καιρό επικρατούν στο χώρο των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου και επιθυμώντας να συμβάλλει από μέρους της στην άμεση και ουσιαστική αναβάθμιση των μέτρων ασφαλείας των αγωνιζομένων, κάνει την παρακάτω νεα προσφορά που θα ισχύσει , ΜΟΝΟ για τα ταμειακα ενημερα μελη του Σ.Ο.Α.Α.
Στην συγκεκριμενη προσφορα ,φαινεται ξεκαθαρα οτι οχι μονο αποροφηθηκε η διαφορα της αυξησης του ΦΠΑ απο την εταιρια μας , αλλα και οτι υπαρχει και μειωση της τελικης τιμης!
Αυτη η κινηση μας πηγαζει απο τα καθημερινα σχολια που εισπρατουμε απο τους ελληνες αγωνιζομενους, που βλεπουν οτι εχει στηθει ενας εμπορικος ΄΄χορος΄΄ γυρω απο την τσεπη τους...... απο συνδεσμους που εκτος απο ΄΄ραδιοφωνικοι παραγωγοι΄΄ αποφασισαν να ασχοληθουν και με το εμποριο,....... απο δημοσιογραφους του χωρου που αναζητουν με αγωνια το ΄΄εξτραδακι τους΄΄...... και απο διαφορους ΄΄αλεξιπτωτιστες΄΄ του εμπορικου χωρου που λειτουργουν υπο του καθεστωτος της ΄΄αρπαχτης΄΄!
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΧΕΝΑ HANS – made by Schroth
1. Schroth Hans 20ο Model Pro Medium ή Large, (CARBON) σύμφωνα με τα στάνταρντ της FIA 8858-2002, βάρους 460 γραμμαρίων.
Τιμή προσφοράς 615,00 ευρώ/τεμ.
2. Schroth Hans 20ο Sport Medium ή Large, (ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟ) σύμφωνα με τα στάνταρντ της FIA 8858-2002, βάρους 1100γραμμαρίων.
Τιμή προσφοράς 340,00 ευρώ/τεμ.
3. Ανοικτό κράνος Bell Mag 6 με άγκιστρα Hans, χωρίς ενδοσυνεννόηση FIA 8858 approved, Snell SA2005
Τιμή προσφοράς 350,00 ευρώ/τεμ.
4. Ανοικτό κράνος Bell ΜR Pro με άγκιστρα Hans, με ενδοσυνεννόηση Peltor, FIA 8858 approved, Snell SA2005
Τιμή προσφοράς 480,00 ευρώ/τεμ.
5.Κλειστό κράνος Bell Sport 4 με άγκιστρα Hans, χωρίς ενδοσυνεννόηση FIA 8858 approved, Snell SA 2005 Τιμή προσφοράς 330,00 ευρώ/τεμ.
6. Κλειστό κράνος Bell R5- PRO με άγκιστρα Hans, με ενδοσυνεννόηση Peltor FIA 8858 approved, Snell SA 2005
Τιμή προσφοράς 500,00 ευρώ/τεμ.
Σημείωση:
Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται και τσάντα πλάτης (carry bag) μεταφοράς της συσκευής.
Στις παραπάνω προσφορές ισχύουν τα εξής:
• Οι τιμές ΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
• Όσοι αγωνιζόμενοι κάνουν χρήση της προσφοράς αυτής μπορούν να προμηθευτούν σε προσφορά Αγωνιστική Ζώνη 6 σημείων, ειδική για χρήση Hans της εταιρίας Schroth, μοντέλο Profi II-6H με αλουμινένια πόρπη και σε επιλογή χρώματος μαύρου, μπλέ, κόκκινου στην τιμή των 175 ευρώ/τεμ.
• Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για πληρωμή μετρητοίς
• Όσοι αγωνιζόμενοι κάνουν χρήση της προσφοράς αυτής, έχουν έκπτωση 12% σε αγωνιστικά είδη (φόρμες, γάντια, παπούτσια, εσώρουχα NOMEX) της εταιρίας Alpinestars και στα υπόλοιπα προϊόντα των εταιριών Schroth , Peltor, BELL  HELMETS και των Συστημάτων Πυρόσβεσης της εταιρίας Lifeline.
• Σε όλες τις συσκευές HANS παρέχονται πλήρες έντυπες οδηγίες χρήσεως και εφαρμογής καθώς και CD-Rom.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

44ο Ολυμπιακό Ράλλυ - Πανηγυρική Εκκίνηση ...

Κατάμεστη ήταν η Κεντρική Πλατεία Πύργου, η οποία το βράδυ του Σαββάτου φιλοξένησε την Πανηγυρική Εκκίνηση του 44ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Το κοινό γνώρισε από κοντά τα 50 πληρώματα που την Κυριακή θα ριχτούν στη μάχη με το χρόνο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και χειροκρότησε όλους τους αγωνιζόμενους που θα συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση πλήθος τοπικών αρχόντων του τόπου, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα πληρώματα. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας), η Π.Ε.Δ.Δ.Ε (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος), ο Δήμος Πύργου και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας. Στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεσταίνων και ο Δήμος Ζαχάρως. Θεσμικοί υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Ηλείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, Ερμής και η Δημοτική Επιχείρηση Πύργ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Με 17 συμμετοχές θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Μαΐου το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου, δεύτερος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Βορείου Ελλάδος.

BAJA GREECE 2024 ...

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων των αγώνων Cross Country Rally θα πραγματοποιηθεί το BAJA GREECE - FIA WORLD BAJA CUP από 22 έως 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Ένας αγώνας που μέσα από σκληρή δουλειά δέκα και πλέον χρόνων, έχει κερδίσει την αναγνώριση στο εξωτερικό. Τόσο η άρτια διοργάνωση των προηγούμενων ετών, όσο και οι διαδρομές στα μοναδικά βουνά της Καστοριάς και της Φλώρινας, αποτελούν πόλο έλξης για ομάδες από την ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ήδη, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο δύο φορές νικητής του FIA Παγκόσμιου Κυπέλλου, Σαουδάραβας οδηγός Yazeed Al-Rajhi, με μόνο στόχο τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού επάθλου. Έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού εξασφάλισε τη νίκη στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Γερμανό συνοδηγό του Timo Gottschalk, η συμμετοχή τους στο BAJA GREECE αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.                             Από τα Καλάβρυτα στο διεθνές καλεντάρι τ