Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θα επιστρέψω όταν είμαι εντελώς καλά !

Ο Casey Stoner, λίγο πριν ξεκινήσει το διήμερο στην Indianapolis, μίλησε στο ιταλικό περιοδικό Motosprint για τη δύσκολη περίοδο που περνάει. Ο Αυστραλός μετά από πολλές εξετάσεις από γιατρούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν βρήκαν τι ακριβώς ήταν αυτό που τον ενοχλούσε, αποφάσισε να μείνει εκτός δράσης για 3 αγώνες και να επιστρέψει στη δράση όταν θα ήταν πιο δυνατός. Ο Stoner τόνισε ότι δεν μπορούσε να βλέπει τον εαυτό του να παραπαίει στις πίσω θέσεις της κατάταξης και προτίμησε να μείνει εκτός αγώνων για να αναρρώσει πλήρως, από το να μην είναι ανταγωνιστικός. «Θα επιστρέψω μόνο όταν έχω επανανακτήσει την ενέργειά μου. Ο στόχος είναι να αγωνιστώ ξανά στην Πορτογαλία. Η ενέργεια μού έλειπε αρκετούς μήνες τώρα. Κάποιες στιγμές αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα. Ήταν δύσκολο για μένα να πιέζομαι τόσο πολύ με τη μοτοσικλέτα και να παίρνω απογοητευτικά αποτελέσματα», είπε ο Stoner στο ιταλικό περιοδικό. «Δεν έχω χάσει την αγάπη μου για τις μοτοσικλέτες και τους αγώνες. Ούτε για την Ducati. Θα ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μερικά χρόνια διότι οι αγώνες μοτοσικλέτας είναι κάτι που ελπίζω να κάνω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Απλά πρέπει να ανακάμψω και να φτάσω ξανά σε καλό επίπεδο». «Αυτή η διακοπή ήταν το καλύτερο δυνατό που μπορούσα να κάνω. Έπεισα τον εαυτό μου ότι έπρεπε να μείνω μακριά, για λίγο καιρό αλλά ολοκληρωτικά από αυτό που κάνω: έπρεπε να αποσυνδεθώ από τους αγώνες».Ο Stoner γνωρίζει ότι η μοτοσικλέτα είναι ικανή να κερδίσει, αλλά ο ίδιος δεν μπορούσε να αποδώσει σωστά. «Η Desmosedici είναι ικανή να κερδίσει, αλλά εγώ δεν ήμουν. Αυτό δεν ήταν καλό για μένα, την ομάδα και την Ducati. Οι περισσότεροι Αυστραλοί είχαν αμφιβολίες. Αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο. Πίεσα το σώμα μου πέρα από το όριο».Ο πατέρας και μάνατζερ του Stoner, Colin βλέπει θετικά σημάδια στην πορεία της υγείας του παιδιού του. «Είναι θετικά τα πράγματα και στην πραγματικότητα έχουμε θετικά σημάδια, σημάδια ανάρρωσης, απλά με την ξεκούραση και έχω ακολουθήσει ολοκληρωτικά το πρόγραμμα ανάρρωσης και αποκατάστασης. Ακολουθεί το πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει που του επιτρέπει να ξεκουραστεί χωρίς να σκέφτεται τους αγώνες. Μαζί με αυτό ακολουθεί διαφορετική διατροφή και παίρνει κάποια φάρμακα. Αν όλα πάνε καλά ο Casey θα επιστρέψει στους τελευταίους αγώνες και μετά θα ξεκουραστεί στο τέλος της σεζόν».
Ο Stoner αναμένεται να επιστρέψει στο Estoril στις αρχές Οκτωβρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)