Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Beatlemania στο MINI United 2009!

Η νέα έκδοση του θρυλικού MINI του George Harrison προσφέρεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ, έχοντας μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.Η MINI προσφέρει μία νέα εκδοχή του extreme, πρώτου ΜΙΝΙ που κατείχε ο διάσημος George Harrison, συμπίπτοντας με την επέτειο των 50 χρόνων της μάρκας. Το μοναδικό μοντέλο θα παραδοθεί στη σύζυγο του Olivia Harrison, στo πλαίσιο του φεστιβάλ MINI United. Η Olivia θα παραλάβει το MINI εκ μέρους του Material World Charitable Foundation, ενός φιλανθρωπικού κέντρου που ίδρυσε ο George Harrison το 1973. Το αυτοκίνητο θα βγει σε πλειστηριασμό, αργότερα μέσα στη χρονιά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Ίδρυμα.Το MINI United, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση συγκέντρωσης οπαδών στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στο Silverstone της Βρετανίας από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2009. Το φεστιβάλ προσφέρει τρεις ημέρες ασταμάτητης ψυχαγωγίας, για τη μεγάλη κοινότητα των οπαδών της μάρκας. Το MINI United περιλαμβάνει συναυλίες με κορυφαίους τραγουδιστές όπως ο Paul Weller, συγκροτήματα όπως οι Twisted Wheel, παραστάσεις, αγώνες αυτοκινήτων, show με κασκαντέρ, αγώνες go-kart, εκπαιδευτικά προγράμματα οδηγών και πολλές ακόμα εκπλήξεις, και υπόσχεται το τέλειο σκηνικό για την παρουσίαση του μοναδικού νέου ΜΙΝΙ, εμπνευσμένου από τον George Harrison.Το ψυχεδελικό ΜΙΝΙ του George με νέα εμφάνισηΤο 1966, ο μάνατζερ των Beatles, Brian Epstein, έκανε δώρο ένα Mini Cooper S, σε κάθε μέλος καθένα του καταπληκτικού συγκροτήματος. Εκφράζοντας έτσι το πνεύμα της εποχής του, ο επικεφαλής κιθαρίστας George, ζωγράφισε στο αυτοκίνητό του ψυχεδελικές εικόνες όπως yantras (απεικονίσεις γιόγκα) και Σανσκριτικά Μάντρας (πνευματικές λέξεις ενεργειακής δύναμης). Το 1967, αυτό το θρυλικό Mini πρωταγωνίστησε στην ταινία των Beatles, Magical Mystery Tour.Σήμερα, στο πλαίσιο της τελευταίας επετείου-ορόσημου, η ΜΙΝΙ αφιερώνει μία σύγχρονη έκδοση του αυτοκινήτου του George στον ίδιο. Το ΜΙΝΙ σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες της Olivia Harrison και ξαναφέρνει στο προσκήνιο το διάσημο πρώτο αυτοκίνητο του George.«Ο George ήταν θερμός οπαδός των MINI και θα ενθουσιαζόταν με τη νέα έκδοση. Το γεγονός ότι οι επετειακές εκδηλώσεις του MINI θα ωφελήσουν και το Κέντρο μας, μετέτρεψαν το όλο εγχείρημα σε μία απολαυστική και ταυτόχρονα εποικοδομητική συνεργασία» δήλωσε η Olivia Harrison.Η Replay στο MINI UnitedΗ ειδικός στο denim συγχαίρει τη ΜΙΝΙ για τα σημαντικά της γενέθλια και παρουσιάζει ένα επετειακό Jean, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά και σε περιορισμένο αριθμό από το περίπτερο της Replay στο MINI United event. Σηματοδοτώντας την επέτειο-ορόσημο, το jean με used εμφάνιση, φέρει στρογγυλό σήμα ?50 Years of MINI? ραμμένο στην εμπρός αριστερή τσέπη. Επιπλέον, το προσωπικό του ΜΙΝΙ θα φορά στο φεστιβάλ τα jeans της Replay. Επιλεγμένα καταστήματα Replay διαφημίζουν την εκδήλωση αποκτώντας ειδικές, θεματικές βιτρίνες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)