Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4ο Ιστορικό Ολυμπιακό Rally

Η ΑΟΛΑΠ συνδιοργανώνει με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας το 4ο Ιστορικό Ο-λυμπιακό Rally στις 3-4-5 Ιουλίου, που είναι ο 3ος γύρος του Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων Regularity της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη, Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου και θα καλύψει περίπου 400Km στην Ηλεία, Μεσσηνία και Αρκαδία με έδρα την Αρχαία Ολυμπία. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο το πρωί από την Αρχαία Ολυμπία και τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν το πρώτο σκέλος το απόγευμα στην Αρχ.Ολυμπία, από όπου θα ξεκινήσουν την Κυριακή το δεύτερο σκέλος και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει το μεσημέρι πολύ κοντά στην Τρίπολη, ώστε να είναι εύκολη η επιστροφή των πληρωμάτων. Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου και τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν Παρασκευή και Σάββατο σε ξενοδοχείο Α΄ κατηγορίας της Αρχαίας Ολυμπίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν να γίνονται δεκτές την Τρίτη 26 Μαΐου και λήγουν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου. Το παράβολο συμμετοχής είναι 350 ευρώ. Για όσα πληρώματα δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου το παράβολο θα είναι μειωμένο στα 300 ευρώ.Για όσα πληρώματα εκκίνησαν στα τρία πρώτα Ιστορικά Ολυμπιακά rally και δηλώσουν συμμετοχή μέχρι Τετάρτη 17 Ιουνίου, το παράβολο θα είναι 280 ευρώ. Στο παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνονται για τα δύο μέλη κάθε πληρώματος:
-Δυο διανυκτερεύσεις (Παρασκευής και Σαββάτου) με πρωινό σε ξενοδοχείο Α΄ κατηγορίας της ΑρχαίαςΟλυμπίας.-Δυο γεύματα (Σαββάτου και Κυριακής).-Δυο δείπνα (Παρασκευής και Σαββάτου).-Ασφάλεια, έντυπα, αναμνηστικά.
Για όσα πληρώματα δηλώσουν συμμετοχή από την Ηλεία το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 150 ευρώ, εφόσον δεν περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις και δείπνα (περιλαμβάνει τα δυο γεύματα). Επίσης κατ'εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα και αυτοκίνητα Κατηγορίας GT (παραγωγής ετών από 1982 έως και 2008). Τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας θα αγωνιστούν εκτός γενικής κατάταξης και βαθμολογίας πρωταθλήματος, σε δική τους ξεχωριστή κατάταξη και αθλοθέτηση.

Σχετικά με το παράβολο ισχύουν τα παραπάνω.


Για περισσότερες πληροφορίες:Τηλ/Fax: 26210 22165, 2622021277 κιν. 6937114349, 6937112825, ώρες 10.30-13.00 & 19.00-22.00 εργάσιμες μέρες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)