Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Λ.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΘ.Ε.Α.


Σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και αφορούσε στην διεξαγωγή του 15 ράλι Φίλιππος έχουμε να δηλώσουμε ως ΔΣ τα εξής:

Μετά το προσωπικό πρόβλημα του πρόεδρου μας κυρίου Μάκη Βασιλειάδη, που είχε ως αποτέλεσμα στο να μην μπορεί πλέον να βοηθήσει την λέσχη με το εκατό της εκατό τον δυνατοτήτων του και αφού έχει γίνει η κοινοποίηση του προς...
...όλους τους εμπλεκόμενους της Λέσχης Βέροιας αλλά και στην αρχή του σπορ την ΕΘ.Ε.Α, από πλευράς του προέδρου. Υπήρξαν κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν προς την διεξαγωγή του 15 ράλι Φίλιππος και έπρεπε το συντομότερο δυνατόν να λυθούν, λόγο και των λίγων ημερών που απομένουν για την διεξαγωγή του ράλι.
Έτσι μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις μεταξύ των μελών του ΔΣ και αφού επικράτησε η κοινή λογική σε όλους τους εμπλεκόμενους προς την τέλεση αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του 15oυ Ράλι Φίλιππος, προχθές Σάββατο 21 Μαρτίου αργά το βράδυ αποφασίστηκαν από το ΔΣ Λ.Α. Βέροιας τα εξής:
1. Προσωρινά χρέη Προέδρου ΔΣ Λ.Α. Βέροιας αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος κύριος Σωτήρης Καπάρας 2. Το πρόγραμμα της διεξαγωγής του 15Ο ράλι Φίλιππος από πλευράς ημερομηνίας καταβολής των αιτήσεων για την συμμέτοχη των ενδιαφερόμενων αγωνιζομένων παραμένει το ίδιο και είναι από Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Τέταρτη 1 Απριλίου 2009 .Το παράβολο συμμετοχής, σύμφωνα με εγκύκλιο της ΕΘ.Ε.Α. ανέρχεται στο ποσό των 450€. Για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας, η Λέσχη παρακαλεί οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στο λογαριασμό της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 508-62452722 (Παπαδοπούλου Ουρανία Ταμίας του ΔΣ), το ποσό των 125€ για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους 3. Ως υπεύθυνος για τις δηλώσεις συμμετοχής των αγωνιζομένων διορίζετε ο κύριος Τσικίνας Ιωάννης και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στο κινητό τηλέφωνο 6932.530636. 4. Υπεύθυνος Γραφείου τύπου είναι ο κύριος Ιωάννης Σαρητσόγλου και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του στο τηλ 6939.405054 η στο email info@autopanorama.gr προς διευκόλυνση σας για θέματα που αφορούν τα της Λέσχης Βέροιας. 5. Επισημάνουμε επίσης ότι όσοι φίλοι αγωνιζόμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή προς την Λέσχη αυτή συνεχίζει να υπάρχει ως έχει. 6. Επίσης αναφέρουμε ότι οι σχετικές παροχές που είχαν ανακοινωθεί για πληρώματα εκτός νομού (Ξενοδοχείο για το πλήρωμα αλλά και αυτοκινητάμαξα από την περιοχή των Αθηνών) έχουν ως έχει.
Θέλουμε να εκφράσουμε επίσης την μεγάλη εκτίμηση μας ως ΔΣ προς την προσωπικότητα του προέδρου μας Μάκη Βασιλειάδη, που όλα αυτά τα χρόνια έδωσε τα μέγιστα προς την Λέσχη Βέροιας παρά το γεγονός, ότι το τελευταίο διάστημα είχε να αντιμετωπίσει εκτός του πολύ μεγάλου φόρτου εργασίας της ιδιωτικής του δουλειάς, τα της διεξαγωγής του Ράλι Φίλιππος και ως μόνος πολλές φορές.
Εδώ να τονίσουμε προς όλους ότι ο Πρόεδρος μας κύριος Μάκης Βασιλειάδης (αυτή είναι και η πάσα αλήθεια) σε ότι αφορά την προσωπική του αδυναμία αυτό το διάστημα οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, που όμως κυρίως προέρχονται από το πολύ κοντινό του προσωπικό περιβάλλον.
Δηλώνουμε δε ότι είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι και ανοικτοί προς όλους τους φορείς ειδικούς και μη ως ΔΣ Λ.Α. Βέροιας για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του 15oυ Ράλι Φίλιππος .Ευχαριστούμε όσους μας συμπαραστέκονται κυρίως τον Πρόεδρο μας αλλά και αφανείς προσωπικότητες, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε.

Με εκτίμηση


ΔΣ Λ.Α.Β (ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)