Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο απόλυτος star Σάκης Ρουβάς στο FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009!


Ένα μοναδικό υπερθέαμα με τον Έλληνα performer
και τις ομάδες στην τελετή εκκίνησης του 3ου γύρου του WRC !!!!!!!!!!!!!!!


Αθήνα, 26 Φεβρουαρίου 2009.


Το FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009 θα αποτελέσει έναν από τους πρώτους σταθμούς του Σάκη Ρουβά στο μουσικό του ταξίδι προς τον 54ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision που θα διεξαχθεί στη Μόσχα τον προσεχή Μάιο. Ο καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την Ελλάδα, επιδιώκοντας να κατακτήσει την κορυφή. Με το τραγούδι «This is Our Night» που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, αλλά και τις νέες του επιτυχίες από το τελευταίο του άλμπουμ, με γενικό τίτλο «Ήρθες», ο απόλυτος performer της ελληνικής μουσικής σκηνής θα δώσει το παρόν το βράδυ της 12ης Μαρτίου 2009 στη Λεμεσό, στην Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του 3ου γύρου του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC).
Σε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό σκηνικό που θα στηθεί στο κλειστό στάδιο «Σπύρος Κυπριανού», στη Λεμεσό, ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει ζωντανά τις αγαπημένες επιτυχίες του, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό που θα κατακλίσει το αθλητικό κέντρο για να απολαύσει τον Έλληνα pop star και τη μαγεία του FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009.
Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στη φετινή διοργάνωση του Ράλλυ Κύπρος, θα συμβάλλει ενεργά στη προβολή της Ελληνικής συμμετοχής στον 54ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, αφού τον Μάρτιο, η προσοχή όλου του κόσμου θα στραφεί στην Κύπρο και στον 3ο γύρο του φετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Περισσότερα από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές, σε 150 και πλέον χώρες στις πέντε ηπείρους θα εστιάσουν την προσοχή τους στην Κύπρο και φυσικά στον μοναδικό Σάκη Ρουβά σύμφωνα με μετρήσεις για λογαριασμό της ISC (εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του WRC),.
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ΕΡΤ, οι διοργανωτές αποφάσισαν την μετακίνηση της Τελετής Εκκίνησης του FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009 στο Παλέ ντε Σπορ «Σπύρος Κυπριανού», όπου υπάρχει η κατάλληλη υποδομή συναυλιών. Παράλληλα, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλλυ Κύπρος που η εκκίνηση θα γίνει σε κλειστό χώρο και για αυτό το σκοπό οι διοργανωτές έχουν προχωρήσει σε σχεδιασμό ειδικής σκηνής, θέλοντας να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους φίλους του ράλλυ και του Σάκη Ρουβά που θα βρεθούν στη Τελετή Εκκίνησης.
Το τελετουργικό της τελετής εκκίνησης θα αρχίσει στις 19:30 με παρουσιαστές να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση του κοινού, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ‘παρέλαση’ των καλύτερων οδηγών στον κόσμο και η συναυλία του Σάκη. Πιο συγκεκριμένα, στις 20:00 ακριβώς, το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εισέλθει στο στάδιο, και ακολουθώντας μια προκαθορισμένη πορεία θα οδηγηθεί στην ειδική ράμπα που θα στηθεί για τους σκοπούς της τελετής αλλά και τη συναυλίας και ακολούθως θα εξέλθει από την καταπακτή. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για όλα τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στο FxPro Ράλλυ Κύπρος 2009, μέχρι να φτάσουμε στον Νο1 Σεμπαστιάν Λοέμπ με το Citroen C4 WRC, λίγο πριν τις 21:00, αφού τα αγωνιστικά θα μπαίνουν στο στάδιο με αντίστροφη σειρά, απ’ αυτή που θα αναγράφεται στη λίστα εκκίνησης.
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ για την αρένα, 45 ευρώ για τις θέσεις μπροστά από τη σκηνή, 45 ευρώ σε καθίσματα και 85 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων VIP.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Ανάβαση Τσακώνας ...

Συνεπής στο ραντεβού της με το… θέαμα ήταν και φέτος η Ανάβαση Τσακώνας, η οποία την Κυριακή αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους πολυάριθμους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν την μεγάλη διοργάνωση που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Η 4η Ανάβαση Τσακώνας πραγματοποιήθηκε με 37 συμμετοχές ενώ τα έργα βελτίωσης που είχαν γίνει στη διαδρομή το προηγούμενο διάστημα αλλά και ο καλός καιρός βοήθησαν τους οδηγούς να συνδυάσουν καλό χρόνο και θέαμα. Ο αγώνας έκλεισε με τα αυτοκίνητα drift που... έκαψαν αρκετό λάστιχο και έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση. Ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Γιάννης Πολυχρονόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΛΑΚ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο από το θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο για την επόμενη χρονιά και την 5η Ανάβαση Τσακώνας. Παράλληλα, η αναβάθμιση της διαδρομής και συνολικά της διοργάνωσης διατηρούν ζωντανό το

Μάχες μέχρι το τέλος ...

Η Λαμία φιλοξένησε το διήμερο 11 και 12 Μαΐου τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με τους συμμετέχοντες να χαρίζουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που επισκέφθηκαν την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η ατελείωτη πλαγιολίσθηση και οι μάχες και στις τρεις κατηγορίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Διοργανωτής του αγώνα ήταν το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Την Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα ελεύθερα περάσματα στις κατηγορίες Drift 1, Drift 2 και Drift 3 και στη συνέχεια ακολούθησαν τα βαθμολογημένα περάσματα στην Drift 3, τα οποία καθόρισαν τα ζευγάρια της φάσης των 16. Η αγωνιστική δράση του διημέρου ολοκληρώθηκε με τις μάχες που ανέδειξαν τους νικητές του αγώνα. Στις μάχες των επιμέρους κατηγοριών, στην Drift 3, νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος Νίκος Κασάμπας (BMW 3 E36), έπειτα από συγκλονιστική μάχ