Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Suzuki Grand Vitara με Multimedia Cyber Station


Η μεγάλη προσφορά του πρωτοποριακού Multimedia Cyber Station συνεχίζεται από τη Suzuki και για το νέο Grand Vitara. Το πιο ικανό και δημοφιλές 4Χ4 της ελληνικής αγοράς, διατίθεται τώρα με το κορυφαίο σύστημα ήχου και εικόνας, αξίας 1.400 έως και 2.200 € το βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεών του.
Το Multimedia Cyber Station που προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα Grand Vitara, κατασκευάζεται από την Kenwood και διαθέτει εντυπωσιακές λειτουργίες. «Καρδιά» του συστήματος αποτελεί μια μεγάλη οθόνη αφής 6,1 ιντσών (7,0 ιντσών στην περίπτωση των Grand Vitara 2.4 και 3.2) από την οποία μπορούν εύκολα και άμεσα να πραγματοποιηθούν όλες οι λειτουργίες. Το σύστημα διαθέτει δέκτη ραδιοφώνου, DVD player με δυνατότητα αναπαραγωγής cd, mp3, αποκωδικοποιητή DVD DivX για την αναπαραγωγή έως και 4 ταινιών σε ένα dvd και σύστημα πλοήγησης (GPS) της Garmin. Η κάλυψη του GPS είναι από τις ευρύτερες διαθέσιμες σήμερα, καθώς προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες για το 68% της ελληνικής επικράτειας και το 98% της ευρωπαϊκής, ενώ διαθέτει και υπολογιστή ταξιδιού.
Το Multimedia Cyber Station διαθέτει επίσης Bluetooth, που επιτρέπει την επικοινωνία με το τηλέφωνο και δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων και SMS. Η υποδοχή σύνδεσης συσκευών MP3 ή iPod, ο χειρισμός από διακόπτες στο τιμόνι και η ύπαρξη ασύρματου τηλεχειριστηρίου, ολοκληρώνουν τις δυνατότητες, ενώ στην περίπτωση των Grand Vitara 2.4 και 3.2 το αναβαθμισμένο σύστημα, αξίας 2.200 €, διαθέτει και τηλεόραση.
Οι δυνατότητες του Mutlimedia Cyber Station μπορούν να επεκταθούν περαιτέρω, με την προσθήκη οθονών για τους πίσω επιβάτες, έγχρωμης κάμερας οπισθοπορείας, αλλά και κονσόλων παιχνιδιών, έτσι ώστε όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ψυχαγωγία. Το νέο σύστημα, σε συνδυασμό με τις μοναδικές δυνατότητες κίνησης του νέου Grand Vitara, καθιστούν το δημοφιλές μοντέλο ένα ιδανικό αυτοκίνητο για την οικογένεια. Πολιτισμένο, δυνατό, με κορυφαίο σύστημα μετάδοσης 4 mode 4Χ4, κινητήρες από 1.6 έως και 3.2 λίτρα με ισχύ από 107 έως 233 ίππους, το νέο Grand Vitara είναι σίγουρο ότι ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη, όσο εξειδικευμένη ή ιδιαίτερη και αν είναι.
Στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων Suzuki σε όλη την Ελλάδα (www.suzuki.gr) οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις λειτουργίες του Multimedia Cyber Station και να απολαύσουν τις μεγάλες δυνατότητες κίνησης του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ

Ανάβαση Τσακώνας ...

Συνεπής στο ραντεβού της με το… θέαμα ήταν και φέτος η Ανάβαση Τσακώνας, η οποία την Κυριακή αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο τους πολυάριθμους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν την μεγάλη διοργάνωση που προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Η 4η Ανάβαση Τσακώνας πραγματοποιήθηκε με 37 συμμετοχές ενώ τα έργα βελτίωσης που είχαν γίνει στη διαδρομή το προηγούμενο διάστημα αλλά και ο καλός καιρός βοήθησαν τους οδηγούς να συνδυάσουν καλό χρόνο και θέαμα. Ο αγώνας έκλεισε με τα αυτοκίνητα drift που... έκαψαν αρκετό λάστιχο και έδωσαν την δική τους ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση. Ο πρόεδρος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας Γιάννης Πολυχρονόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΛΑΚ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τον αριθμό των συμμετοχών όσο από το θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κόσμο για την επόμενη χρονιά και την 5η Ανάβαση Τσακώνας. Παράλληλα, η αναβάθμιση της διαδρομής και συνολικά της διοργάνωσης διατηρούν ζωντανό το

Μάχες μέχρι το τέλος ...

Η Λαμία φιλοξένησε το διήμερο 11 και 12 Μαΐου τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με τους συμμετέχοντες να χαρίζουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που επισκέφθηκαν την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η ατελείωτη πλαγιολίσθηση και οι μάχες και στις τρεις κατηγορίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος. Διοργανωτής του αγώνα ήταν το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Την Κυριακή, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα ελεύθερα περάσματα στις κατηγορίες Drift 1, Drift 2 και Drift 3 και στη συνέχεια ακολούθησαν τα βαθμολογημένα περάσματα στην Drift 3, τα οποία καθόρισαν τα ζευγάρια της φάσης των 16. Η αγωνιστική δράση του διημέρου ολοκληρώθηκε με τις μάχες που ανέδειξαν τους νικητές του αγώνα. Στις μάχες των επιμέρους κατηγοριών, στην Drift 3, νικητής αναδείχθηκε ο 24χρονος Νίκος Κασάμπας (BMW 3 E36), έπειτα από συγκλονιστική μάχ