Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Continental χορηγός στο Extreme E off-road ...


Χορηγός στη σειρά αγώνων, Extreme E off-road για ηλεκτροκίνητα οχήματα, πρόκειται να γίνει σύντομα η Continental. Με βιώσιμα ηλεκτρικά SUVs και τεχνολογία ελαστικών από την Continental, η νέα σειρά αγώνων θα στείλει τους αγωνιζόμενους στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου. Οι διοργανωτές του Extreme E αναμένουν τη συμμετοχή  δώδεκα ομάδων, οι οποίες  θα λάβουν μέρος στην εναρκτήρια περίοδο, με εκκίνηση σε 2 χρόνια από σήμερα.  Η δοκιμή των πρωτότυπων οχημάτων προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2019. Η Continental, αρχικά, θα αποτελεί ιδρυτικό συνεργάτη της σειράς Extreme E, και Premium Partner, από το 2021.
Η Continental, ως  κατασκευαστής κορυφαίων ελαστικών, θα εξασφαλίσει τέλεια πρόσφυση στο δρόμο, είτε πρόκειται για τα Ιμαλάια, είτε  για τις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, την Αρκτική, την έρημο ή ακόμη και τις τροπικές περιοχές.  Σε αυτές τις τοποθεσίες, η σειρά αγώνων Extreme E, θα δώσει έμφαση στις προκλήσεις, που ήδη αντιμετωπίζουν σήμερα, όσοι ζουν σε αυτά τα οικοσυστήματα.
«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία», δήλωσε ο Nikolai Setzer, υπεύθυνος για το τμήμα Ελαστικών  και Εταιρικών Αγορών, στην Continental AG. «Το Extreme E είναι μια πολύ νέα μορφή αγωνιστικών αθλημάτων που προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα εξαιρετικά & πολύ υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μπορούν να τα καταφέρουν σε ακραίες συνθήκες. Οι οδηγοί, σε αυτή την περιπετειώδη off-road σειρά αγώνων, θα καταλάβουν πώς η κορυφαία απόδοση συναντά την ασφάλεια, ανεξάρτητα από το είδος του εδάφους. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, απέναντι σε τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή, η υπεύθυνη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και η προστασία σημαντικών οικοσυστημάτων, αποτελεί για την Continental έναν σημαντικό παράγοντα για την υποστήριξη αυτής της σειράς αγώνων.  Η αφοσίωση στις αξίες της αειφορίας είναι βασική προτεραιότητα στην Continental  και αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους του Extreme E. Η Continental  θα εξοπλίσει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των αγώνων  με τα κατάλληλα ελαστικά για το αντίστοιχο έδαφος».
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E, Alejandro Agag, πρόσθεσε: «Πάντα με διέκρινε το πάθος για την πρόοδο της τεχνολογίας των ηλεκτρικών οχημάτων και τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι λύσεις καθαρής αυτοκίνησης στις προσπάθειες για την ανάσχεση της παγκόσμιας  κλιματικής αλλαγής. Πιστεύω ακράδαντα ότι το Extreme E μπορεί να βοηθήσει, ώστε ο κόσμος μας  να καταστεί περισσότερο και πιο γρήγορα βιώσιμος.  Παράλληλα, διαθέτουμε μια ιδανική ομάδα, για να κάνουμε αυτήν την φιλοδοξία πραγματικότητα: Ο Gil de Ferran είναι ηγέτης στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ στο πρόσωπο του David de Rothschild και του Fisher Stevens, το Extreme E έχει βρει δύο από τους καλύτερους στο είδος τους. Με τον ίδιο τρόπο, καλωσορίζουμε στη διοργάνσωση την Continental Tires, γεγονός, που αποτελεί για εμάς μια τεράστια ώθηση και αποδεικνύει την ισχυρή μας εμπορική διάθεση να αναπτύξουμε αυτό το βιώσιμο, αθλητικό και ψυχαγωγικό concept».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε