Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βραβεύσεις Αθλητών Ο.Μ.Α.Θ. ...


Με την απονομή των διακριθέντων από την Ο.Μ.Α.Ε. ολοκληρώθηκε και επίσημα η περσινή χρονιά σε ότι αφορά τους αγώνες της Βορείου Ελλάδος.
Μία απονομή που είχε έντονη παρουσία από τους αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις αθλητές του σωματείου διακρίθηκαν σε πέντε κατηγορίες.


Ξεκινώντας από τις αναβάσεις και τον Μιχάλη Παρασκευά που με τον φονέα γιγάντων Suzuki Swift κατάφερε να πετύχει την δεύτερη θέση στο κύπελλο παρόλο που το σύστημα πολυνικούς που εφαρμόστηκε το 2017 δεν ευνοούσε αυτοκίνητα της κλάσης του.


Συνεχίζουμε με τον Θανάση Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo Vts.Ο έμπειρος οδηγός ακολούθησε τον θεσμό των rally για το 2017 και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε αφού κατάφερε να βγει τρίτος στην κατηγορία F2 και δεύτερος στην κατηγορία C5 παρόλο που χρειάστηκε να αλλάξει συνοδηγό στα μέσα της χρονιάς.
Τέλος μία πολυάσχολη χρονιά ήταν για τον Γρηγόρη Κορίνθιο.Πέραν των συμμετοχών με το δικό του αυτοκίνητο στις αναβάσεις πρόλαβε να καθίσει ως συνοδηγός δίπλα στους Σταμάτη Μιχαήλ,Κώστα Λεσιώτη και Θανάση Τσιτσιγιάνη κατορθώνοντας να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία F2 την δεύτερη στην κατηγορία C5 και την πρώτη στην κατηγορία C6 σε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον ίδιο.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας  συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

1ος Γύρος - Επιτυχής ...

Συναρπαστική ήταν η εξέλιξη του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ενός αγώνα που είχε αρκετές ανακατατάξεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν οι Σωκράτης Τσολακίδης-Γιώργος Πολυζώης, στην επιστροφή του δύο φορές Πρωταθλητή Ελλάδος στη χωμάτινη επιφάνεια. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) Πολύτιμη βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν ο Δήμος Θηβαίων, ο Δήμος Λειβαδέων και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων. Χορηγός του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ήταν ο επίσημος διανομέας των λιπαντικών TEXACO, Tsellos. Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος οι Τσολακίδης-Πολυζώης,. Το πλήρωμα του Skoda Fabia Rally2 Evo είδε από νωρίς να τίθενται εκτός αγώνα οι κύριοι αντίπαλοί του και στη συνέχεια ελέγχοντας τον συναγωνισμό, κέρδισε τις τρεις τελευταίες Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Νωρίτερα, οι «Παναγιώτης Ρουστέμης»-Χρήστος Μπακλώρης, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται έπειτα από τις δύο πρώτες

Αναγέννηση ...

Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης θα υποδεχτεί το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, 45 οδηγούς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στις κατηγορίες Ν&Α, Ε, Formula Saloon και Ιστορικών! Διοργανωτές είναι τα Σωματεία “Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων” (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). Η κατηγορία Ν&Α συγκέντρωσε 11 οδηγούς, οι οποίοι θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη στην πρεμιέρα του θεσμού. Με τετρακίνητο Lancer της Ομάδας Ν θα αγωνιστεί ο 26χρονος Ταξιάρχης Ασημακόπουλος, ευελπιστώντας η τύχη να είναι με το μέρος του στην Τρίπολη, σε αντίθεση με την πρόσφατη Ανάβαση Ριτσώνας. Γνωστός από τη συμμετοχή του σε αγώνες ταχύτητας παλαιότερα, ο Σάκης Ηλιάδης επιστρέφει στην πίστα με ένα Mitsubishi Lancer Evo IX και θα διεκδικήσει τη νίκη, ενώ για πρώτη φορά θα εκκινήσει σε αγώνα ταχύτητας ο 27χρονος τοπικός, Δημήτρης Μουργελάς με ένα Mitsubishi Lancer Evo VIII. Από τη Ρόδο θα ταξιδέψ