28/2/18

9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης» ...


Στην «Μοραΐτικη γη» θα διεξαχθεί η 9η εκδοχή του Κλασσικού Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης».
Τα στελέχη των δύο κορυφαίων λεσχών κλασσικού αυτοκινήτου (ΦΙΛ.Π.Α. και  Σ.Ι.Σ.Α.),  υπόσχονται σε όλους, ότι το 9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης», που ξεκινάει το Σάββατο 3 Μαρτίου από τον Παλαιό Ισθμό της Κορίνθου, και τερματίζει την Κυριακή 4 Μαρτίου στην πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους την φιλόξενη πόλη του Ναυπλίου, θα είναι το καλύτερο από όσα έχουν γίνει έως τώρα.
Στην Πελοπόννησο λοιπόν, περνώντας από πόλεις και τοποθεσίες ιδιαιτέρου κάλους όπως της Νεμέας, Λεβιδίου, Χιονοδρομικό Μαίναλου, Δημητσάνας, Στεμνίτσας, Μεγαλόπολης, θα καταλήξει στο ξενοδοχείο «Elite» για την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας στην Καλαμάτα.
 Την επομένη τα πληρώματα, καλούνται να κάνουν ουσιαστικά τον γύρο της Μάνης. Αρεόπολη, Γερολιμένας, Γύθειο, Γεράκι,  Κοσμάς, Λεωνίδιο, Παράλιο Άστρος και τερματίζουν στο Ναύπλιο.
Έτσι κάπως θα κυλίσει το 1ο  «Μεγάλο» Regularity Rally της χρονιάς, το οποίο προσμετρά στα Πρωταθλήματα ΦΙΛ.Π.Α. και  Σ.Ι.Σ.Α. και είναι ο 1ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ.
Φέτος το 9ο Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης» σπάει και το ρεκόρ συμμετοχών. Τα 85+ πληρώματα καλούνται να κάνουν περίπου 750 χλμ απλών και ειδικών διαδρομών στις δύο ημέρες που διαρκεί. Να υπενθυμίσουμε ότι, οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ δύο κατηγοριών: της «Κόκκινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 50 χιλιόμετρα και της «Πράσινης» κατηγορίας με ΜΩΤ έως 46 χιλιόμετρα σε επιλεγμένες «ειδικές» διαδρομές. 
Στο 9ο Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας «Θανάσης Χαρμάνης», θα ξεκινήσει και ο θεσμός «Master Trophy». Στον συγκεκριμένο θεσμό «επί λόγω τιμής», θα συμμετάσχουν πληρώματα που ΔΕΝ θα χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά όργανα, παρά μόνον το κοντέρ του αυτοκινήτου και φυσικά το κλασσικό χειροκίνητο χρονόμετρο.
Για πληροφορίες και τον Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο λεσχών www.philpa.gr και www.sisa.gr  και από την σελίδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. στο facebook και στην διεύθυνση: https://www.facebook.com/p.p.f.2018/  

Οι συμμετοχές ΕΔΩ!