7/11/16

Και το Όνομα Αυτού Opel Crossland X ...


Το νέο Opel Crossland X έρχεται να πλαισιώσει το επιτυχημένο Opel MOKKA X 
Δύο μοντέλα με αυτό το κάτι “X-tra”. Με το MOKKA X, η Opel ήδη προσφέρει ένα συμπαγές SUV με 600.000 και πλέον πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη. Στις αρχές του 2017, η Opel θα λανσάρει ένα νέο crossover μοντέλο (CUV) δίπλα στο δημοφιλές MOKKA X – το Opel Crossland X. Το νέο CUV συνεχίζει την τάση για σπορ και ευρύχωρα μοντέλα crossover. Η ονομασία του - νέα, διαφορετική και συναρπαστική - ‘δένει’ άριστα με το χαρακτήρα του.
«Οι πελάτες θέλουν επίσης πιο συναισθηματικά αυτοκίνητα στην κατηγορία Β,» σχολιάζει η  CMO της Opel, Tina Müller. Ικανοποιούμε αυτές τις προσδοκίες με το Crossland X, και προσφέρουμε ένα αυτοκίνητο με συναρπαστική σχεδίαση και τα πλεονεκτήματα ενός SUV για τη ζωή στην πόλη – αστική ευελιξία, αυτοπεποίθηση σε μεγάλες διαδρομές. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ζουν τη ζωή της εξοχής στην πόλη, που καλλιεργούν τομάτες και βότανα στις ζαρντινιέρες τους και χρειάζονται άφθονο χώρο για τα παιδιά τους και τα ψώνια από το σούπερ-μάρκετ.»


Από το 2010, οι πωλήσεις SUV και CUV έχουν πενταπλασιαστεί. Το Opel Crossland X θα μπει δυνατά σε αυτή την κατηγορία, προσφέροντας περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης για την Opel. Με το νέο CUV, η Opel θα ξεκινήσει μία ‘επέλαση’ crossover το 2017, προσθέτοντας μία ακόμα κατηγορία στην υπάρχουσα προϊοντική γκάμα της που εκτείνεται από το ADAM μέχρι το Zafira.