30/10/15

36ο Rally Παλάδιο .....


H Start Line ανακοινώνει για μία ακόμα χρονιά την διοργάνωση του Ράλλυ Παλάδιο που γίνεται και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων.  Το Κέντρο του αγώνα επέστρεψε στο Λιμάνι της Νέας Περάμου Μεγάρων, μετά από την περσινή του μετακίνηση στην όχι και πολύ μακρινή Πάχη επίσης Μεγάρων.  
Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, ρίχνει την αυλαία στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων, περιλαμβάνει 3 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές.
Η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου θα δοθεί στο Λιμάνι της Νέας Περάμου στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου. Μετά την εκκίνηση τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Μέγαρα και από εκεί 2 περίπου χλμ. πριν φτάσουν στην παραλία Αλεποχωρίου θα στρίψουν δεξιά για να συναντήσουν την αφετηρία μιας νέας Ειδικής Διαδρομής, το «Άνω Αλεποχώρι» μήκους 5.06 χλμ., που είναι η πολύ παλιά Ακροπολική ειδική με τις κατηφορικές φουρκέτες, τώρα όμως με αντίθετη φορά. 
Η συνέχεια περιλαμβάνει την περσινή εκδοχή της Ειδικής Διαδρομής «Άγιος Ιωάννης» μήκους 8.15 χλμ., ενώ στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στο «Μελετάκι» μήκους 8.08 χλμ. που όμως δεν θα γίνει με τη γνωστή φορά, δηλαδή από Μάνδρα προς Κανδήλι, αλλά αντίθετα.  
Με την ολοκλήρωση του 1ου σκέλους τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στη Νέα Πέραμο για ανασυγκρότηση και επισκευές για να επαναλάβουν τις ειδικές για δεύτερη φορά και να επιστρέψουν στη Νέα Πέραμο για δεύτερη ανασυγκρότηση και επισκευές. Το 3ο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή «Μελετάκι» θα ολοκληρώσει τα 50.66 χλμ. ειδικών διαδρομών του 36ου Ράλλυ Παλάδιο, ενώ η σημαία τερματισμού στο 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πέσει στις 16:08 στο Λιμάνι της Νέας Περάμου.

Μείνετε συντονισμένοι …