Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

36ο Rally Παλάδιο .....


H Start Line ανακοινώνει για μία ακόμα χρονιά την διοργάνωση του Ράλλυ Παλάδιο που γίνεται και πάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων.  Το Κέντρο του αγώνα επέστρεψε στο Λιμάνι της Νέας Περάμου Μεγάρων, μετά από την περσινή του μετακίνηση στην όχι και πολύ μακρινή Πάχη επίσης Μεγάρων.  
Το 36ο Ράλλυ Παλάδιο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, ρίχνει την αυλαία στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων, περιλαμβάνει 3 επαναλαμβανόμενες Ειδικές Διαδρομές.
Η εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου θα δοθεί στο Λιμάνι της Νέας Περάμου στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου. Μετά την εκκίνηση τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Μέγαρα και από εκεί 2 περίπου χλμ. πριν φτάσουν στην παραλία Αλεποχωρίου θα στρίψουν δεξιά για να συναντήσουν την αφετηρία μιας νέας Ειδικής Διαδρομής, το «Άνω Αλεποχώρι» μήκους 5.06 χλμ., που είναι η πολύ παλιά Ακροπολική ειδική με τις κατηφορικές φουρκέτες, τώρα όμως με αντίθετη φορά. 
Η συνέχεια περιλαμβάνει την περσινή εκδοχή της Ειδικής Διαδρομής «Άγιος Ιωάννης» μήκους 8.15 χλμ., ενώ στη συνέχεια τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στο «Μελετάκι» μήκους 8.08 χλμ. που όμως δεν θα γίνει με τη γνωστή φορά, δηλαδή από Μάνδρα προς Κανδήλι, αλλά αντίθετα.  
Με την ολοκλήρωση του 1ου σκέλους τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στη Νέα Πέραμο για ανασυγκρότηση και επισκευές για να επαναλάβουν τις ειδικές για δεύτερη φορά και να επιστρέψουν στη Νέα Πέραμο για δεύτερη ανασυγκρότηση και επισκευές. Το 3ο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή «Μελετάκι» θα ολοκληρώσει τα 50.66 χλμ. ειδικών διαδρομών του 36ου Ράλλυ Παλάδιο, ενώ η σημαία τερματισμού στο 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα πέσει στις 16:08 στο Λιμάνι της Νέας Περάμου.

Μείνετε συντονισμένοι … 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε