Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Γ. Νιώρας - Κ. Κακαλής 5οι Ελληνες στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 ......


Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής έχοντας αποφασίσει να πάρουν μέρος μόνο σε επιλεγμένους αγώνες φέτος, συμμετείχαν στο "SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις", σ’έναν αγώνα που προσμετρούσε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ ERC, όσο και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Απαλλαγμένοι έτσι από το βαθμολογικό άγχος, το πάντα υπολογίσιμο πλήρωμα του Subaru Impreza της ομάδας N, ξεκίνησε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις με στόχο την ευχαρίστηση τόσο την προσωπική όσο και των θεατών. 


Η εξέλιξη την πρώτης ημέρας του αγώνα ωστόσο δεν ήταν και τόσο ευνοϊκή για αυτούς, μιας και ένα γλίστρημα στο λασπωμένο τερέν της πρώτης ειδικής τους ακινητοποίησε για αρκετή ώρα στην βαθιά λάσπη, χάνοντας πολλά λεπτά και μαζί την διάθεσή τους να συνεχίσουν στη νυχτερινή διαδρομή.
Πιο ομαλά ξεκίνησε γι’ αυτούς ο αγώνας της Κυριακής αφού παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κινήθηκαν ταχύτητα, γράφοντας ακόμα και τον δεύτερο χρόνο ανάμεσα στους Έλληνες. Όμως στην εκκίνηση της τελευταίας ειδικής του πρώτου Loop και ενώ ήταν τρίτοι στην κατάταξη των Ελλήνων, "άνοιξαν οι ουρανοί" και η καταρρακτώδης βροχή έκοψε το ρυθμό τους πέφτοντας έτσι στην 5η θέση μεταξύ των Ελλήνων και στην 4η της κατηγορίας "Ν". 


Αυτή ήταν και η τελική θέση των Νιώρα - Κακαλή στο " SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις" αφού ως γνωστό οι αγωνοδίκες (ορθά) διέκοψαν για λόγους ασφαλείας τον αγώνα, ανατρέποντας τα σχέδιά τους για κάτι καλύτερο. 
Τους Γρηγόρη Νιώρα - Κώστα Κακαλή στήριξαν στο 2ήμερο "Ακρόπολις" το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" (www.ikteokifisias.gr), η "Υδρόγειος Ασφαλιστικής" (www.ydrogios.gr), η εταιρία ελαστικών "Hankook" και η εταιρεία λιπαντικών "Eni Lubricants" (www.agiphellas.gr). Όπως πάντα η τεχνική φροντίδα του Subaru Impreza είχε την υπογραφή της "Attica Motors Service" ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το www.PeriTroxon.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α