17/10/15

3ος αγώνας Drift Κορίνθου ......


Η Κόρινθος είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους 21 οδηγούς που θα συμμετάσχουν στον 3ο Αγώνα Drift, που διοργανώνεται από το Σωματείο "Start Line" στο λιμάνι της Κορίνθου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στις 17.00.
Ο αγώνας, περιλαμβάνει μονά και διπλά περάσματα, με τους οδηγούς να είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολύ θέαμα στους θεατές που θα βρεθούν σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κορίνθου. Η διοργάνωση, τελεί όπως πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και έχει την υποστήριξη του αθλητικού σωματείου ΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ενώ σημειώνεται πως τον αγώνα αγκαλιάζουν όλοι οι φορείς της πόλης και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής. 
Αρωγός στη διοργάνωση είναι η "ROUSTEMIS RACING TEAM" που καταβάλει κάθε προσπάθεια, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι οι "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΠΙΤΣΑΚΗΣ (Ισθμός)" και η "SEAJETS" ενώ την διοργάνωση υποστηρίζουν όπως πάντα οι DMACK Γ. ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ & ΥΙΟΙ, TERRA’ς SPORT, BILSTEIN, AXOTECHNIKI (Οικονόμου Δημήτριος), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ RACING EXHAUST PIPES, TURBO HELLAS.
Η ηχητική του αγώνα θα γίνει από τον “RICHTER SOUND & LIGHTING SYSTEMS”, ο οποίος υπόσχεται και αυτή τη φορά να δώσει τον παλμό της εκδήλωσης.


3ο DRIFT ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λήξη Προθεσμίας Δήλωσης Συμμετοχών: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, ώρα 20.00
Ελεύθερα περάσματα:  Σάββατο 17 Οκτωβρίου, 12.00 – 14.30
Έναρξη αγώνα: Σάββατο 17 Οκτωβρίου, 17.00

Συμμετοχές