Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φροντίδα ΚΙΑ ...


Στην Kia Ελλάς, ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα το επίκεντρο των αποφάσεών μας. Η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών αλλά και των εργαζομένων μας ήταν από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα, σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Γι’ αυτό και αναπτύξαμε ένα σύνολο ενεργειών για να φροντίζουμε εσάς, εμάς και τα αυτοκίνητα Kia. Όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη.


Φροντίδα για το αυτοκίνητο και τον οδηγό

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου, οι εκθέσεις και τα συνεργεία μας θα είναι ανοιχτά για να σας εξυπηρετούν, κατόπιν ραντεβού. Λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως η απολύμανση στους χώρους και τα οχήματα και η χρήση επενδύσεων μιας χρήσης στα σημεία επαφής των πωλητών/μηχανικών με τα αυτοκίνητα. Με αίσθημα ευθύνης και με διάθεση υποστήριξης του μηνύματος #Μένουμε_Ασφαλείς, προσφέρουμε ακόμη τη δυνατότητα, σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων Kia, να παραλαμβάνουμε οι ίδιοι το όχημά σας από το σπίτι σας και να σας το επιστρέψουμε μετά το πέρας της προγραμματισμένης συντήρησής του.


Φροντίδα με δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης

Είναι λογικό την περίοδο της πανδημίας, που οι μετακινήσεις είναι δύσκολες και καλό είναι να αποφεύγονται, αρκετοί πελάτες μας να μην μπορούν να επισκεφθούν ένα συνεργείο του δικτύου μας. Με τo πρόγραμμα “Kia Promise” η Kia Ελλάς φροντίζει εσάς, τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Kia των οποίων η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση λήγει μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 31ης Μαϊου, καλύπτοντας την επέκτασή της μέχρι τον Ιούνιο του 2020, δωρεάν. Για να μπορείτε, χωρίς περιττές μετακινήσεις, να “Μείνετε Ασφαλείς” και να προστατεύετε την δική σας υγεία και των αγαπημένων σας! Σας περιμένουμε λοιπόν μέχρι τις 30 Ιουνίου στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας για να ελέγξουμε και την «υγεία» του Kia σας, εντός εγγύησης!


Φροντίδα της υγείας σας

Όταν χρειαστεί να οδηγήσουμε, πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να #μένουμε_ασφαλείς! Γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να καθαρίζετε σχολαστικά με αντισηπτικά μαντιλάκια ή απολυμαντικό όλα τα σημεία επαφής στο εσωτερικό του αυτοκινήτου:
• το τιμόνι και, φυσικά, τα χέρια σας,
• το ταμπλό, την οθόνη αφής και το κουμπί εκκίνησης,
• τον επιλογέα ταχυτήτων, τις χειρολαβές, τους αεραγωγούς και τους διακόπτες παραθύρων.
Αλλά και τα εξωτερικά σημεία επαφής:
• τις χειρολαβές στις πόρτες και στο πορτ-μπαγκάζ,
• τα πλαίσια στις πόρτες,
• το πορτάκι του ρεζερβουάρ ή της πρίζας (στα ηλεκτρικά Kia).
Σε κάθε περίπτωση, αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.


Φροντίδα του Kia σας

Ανυπομονείτε να οδηγήσετε το αγαπημένο σας Kia, μετά από καιρό. Αλλά πριν βγείτε ξανά στο δρόμο, σας συμβουλεύουμε να κάνετε μερικούς βασικούς και εύκολους ελέγχους, για τη δική σας ασφάλεια:
1. Ελέγξτε τον αέρα στα λάστιχα. Μικρή απώλεια της πίεσης συνηθίζεται στα μεγάλα διαστήματα ακινησίας. Αν έχει συμβεί αυτό, οδηγείστε πολύ αργά μέχρι το πλησιέστερο σημείο ανεφοδιασμού. Αν η πίεση έχει μειωθεί τόσο ώστε να ανάψει η σχετική ένδειξη στο ταμπλό, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.
2. Τοποθετώντας το αυτοκίνητο απέναντι από έναν τοίχο σε κοντινή απόσταση, ελέγξτε τα φώτα εμπρός και πίσω. Τόσο τα φώτα πορείας και θέσης όσο και τα stop.
3. Αν η μίζα δεν ανταποκριθεί στην εντολή εκκίνησης του κινητήρα, σημαίνει ότι η μπαταρία έχει χάσει την ενέργειά της. Στην περίπτωση αυτή, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης.
4. Οδηγείτε επιφυλακτικά στα πρώτα χιλιόμετρα. Τα κρύα φρένα αλλά και η επιφανειακή οξείδωση στα υλικά τριβής από την ακινησία μπορεί να έχουν αλλοιώσει την αίσθηση του πεντάλ. Υπό κανονικές συνθήκες, μετά το πρώτο – δεύτερο πάτημα όλα θα είναι όπως πριν. Αν όχι, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο ή επισκεφθείτε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή.
5. Ελέγξτε την στάθμη του λιπαντικού κινητήρα βάσει διαδικασίας που περιγράφεται στο Βιβλίο Οδηγιών Χρήσης του αυτοκινήτου.
6. Ελέγξτε το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη περιοδική συντήρηση. Να θυμάστε πως τα διαστήματα ορίζονται είτε χρονικά είτε χιλιομετρικά και ισχύει πάντα όποιο διάστημα λήξει πρώτο.
7. Τέλος ελέγξτε την προθεσμία ελέγχου ΚΤΕΟ και έκδοσης Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων και την ισχύ του ασφαλιστηρίου σας για την ασφαλή και νόμιμη κυκλοφορία του αυτοκινήτου σας.
Για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια επικοινωνήστε με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών KIA.
Μένουμε σε επαγρύπνηση. Μένουμε ασφαλείς. Φροντίζουμε εμάς, τους αγαπημένους και το Kia μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα