6/2/20

Πίτα Α.Σ.Μ.Μυκόνου ...


Μια νέα χρόνια για όλους μας ξεκίνησε με την Ετήσια Κοπή της Πίτας μας. Το "cafe Wild" γέμισε από κόσμο και αυτό μας ευχαρίστησε πολύ όλους. Πολλά δώρα και πολλές εκπλήξεις από το Αθλητικό Σωματείο μας για να ευχαριστήσει όσους μας τίμησαν. Το καλωσόρισμα ξεκίνησε ο Πρόεδρος του Σωματείου Παπουτσάς Παναγιώτης. Ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν κοντά μας μιας και κόσμος της Μυκόνου στηρίζει τις Εκδηλώσεις μας. Η Δημοτική Αρχή και οι φορείς του Δήμου για μια φορά ακόμα έδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν τις ενέργειες μας . Οι Αντιδήμαρχοι Ζουγανέλης Μιχάλης και Δακτυλίδης Ιάκωβος ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ρουσουνέλος Γιώργος η Δημοτική Σύμβουλος Κοντιζά Ελένη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Άνω Μεράς Σταυρακόπουλος Πέτρο. Τους ευχαριστούμε πολύ. Για ακόμα μια φορά το μότο του Σωματείου μας "Βάλτο καλά στο κεφάλι σου" τυπώθηκε στις μπλούζες της Εκδήλωσης. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την χορηγία από την "Florios Mykonos Foudation".


Ευχές, ότι καλύτερο για όλους μας και ο λόγος στον καλεσμένο της εκδήλωσης μας. Ο Λευτέρης Πίππος εντυπωσιάστηκε και εντυπωσίασε και το κλίμα άρχισε να ανεβάζει τον σφυγμό του Ο λόγος είναι η παρουσία 3 Πρωταθλητών από διαφορετική γενιά με λαμπρό παρελθόν - παρόν και μέλλον. Λευτέρης Πίππος - Καρακώστας Δημήτρης και Γανωτής Δημήτρης. Όμορφες στιγμές για το νησί μας και το Σωματείο μας. Κλείνοντας τον λόγο του ο Πρόεδρος ανακοίνωσε επισήμως την διοργάνωση του 2ου ALL STAR GREECE MOTOCROSS 2020. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λευτέρης Πίππος ζήτησε τον λόγο για να ευχαριστήσει για την πρόσκληση που του έγινε και να πεί δύο λόγια για την εκδήλωση. Εντύπωση μας προκάλεσε η αναφορά του στον Αθλητή μας Γανωτή Δημήτρη για την ως τώρα παρουσία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και φυσικά η αξιόλογη κινησή του δίνοντας στον μικρό μας Πρωταθλητή μια μπλούζα δώρο. Την σκυτάλη πήρε η DIONISIA GEORGIADOU με το ξεσηκωτικό σαξόφωνο της και στην συνέχεια οι DJ VALENTINO & HARIS KSYDIS απογείωσαν το πάρτυ μας. Την Κυριακή στον χώρο των Μεταλλείων πραγματοποιήθηκε το TRIAL SHOW με τον Λευτέρη Πίππο να ξεσηκώνει το κόσμο που έδωσε το παρόν (και δεν ήταν λίγος) Επικοινωνιακός με πολύ χιούμορ και αρκετά tips που αφορούσαν την ασφάλεια. Δίπλα του ο Καρακώστας Δημήτρης για την ασφάλεια του Λευτέρη. Μια πολύ αισιόδοξη εικόνα μεταξύ Αθλήτων. Φυσικά δεν έλειψαν τα παιχνίδια του Πίπου με τον Γανωτή εντός πίστας. Το Αθλητικό Σωματείο είχε αναλάβει να ψήσει και σουβλάκια για τον κόσμο. 


Οι μυρωδιές απέσπασαν την αυτοσυγκέντρωση του Λευτέρη. Η εμπειρία του όμως τον βοήθησε να συγκεντρωθεί και να αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με τον ψήστη. Όλα κύλησαν ομαλά και οι μικροί χάζευαν τον Πολυπρωταθλητή όπως ήταν αναμενόμενο. Στο τέλος όλοι μαζί μια παρέα πήραν τα αυτόγραφα τους βγάλανε τις φωτογραφίες τους κουβέντιασαν με τον Λευτέρη. 
Κλείνουμε την ενημέρωση σας με τα καλύτερα σχόλια από όλους και τους Ανθρώπου του Δ.Σ και των μελών του Α.Σ.Μ.Μυκόνου να σας προτρέπουν να Φοράτε Πάντα Κράνος και μείνετε συντονισμένοι στο Νησί των Κυκλάδων.