17/12/19

Πάνω από τα Όρια - Autosprint Live ...


Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΟΜΑΕ και πολύπειρο στέλεχος των ελληνικών αγώνων, Αντώνης Χατζημιχάλης αποκαλύπτει σημαντικές εξελίξεις γύρω από όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στο ελληνικό motorsport. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00. Την Κυριακή την ίδια ώρα προβάλλονται οι εκπομπές "R-Evolution" και μισή ώρα τα "Παγκόσμια Πρωταθλήματα". Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο. Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook: ΕΔΩ!
Επίσης και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.
ΕΚΤΑΚΤΩΣ αυτή την εβδομάδα, λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα η εκπομπή "Autosprint Live" της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 19:10 και όχι στις 18:00, πάντα από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.